ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Μία ακόμη επιτυχία του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών και της μικρής αθλήτριας Βασιλικής Ζωγράφου, μας έκανε να αισθανθούμε υπερήφανοι για τα παιδιά μας και τις επιδόσεις τους.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τη Βασιλική για την κατάκτηση της 3ης θέσης στα 800 μέτρα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων-κορασίδων που διεξήχθη στις Σέρρες και εύχεται οι επιτυχίες της να συνεχίσουν και στους επόμενους αγώνες. Αξίζει να τονίσουμε ότι η μικρή Βασιλική έτρεχε στη μεγαλύτερη κατηγορία, κάτι που αποδεικνύει το ταλέντο της και το τεράστιο αθλητικό της απόθεμα.
Συγχαίρει την προπονήτρια των επιτυχιών κ. Άννα Σπανού για την συστηματική δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών που στηρίζουν τα «παιδιά τους» με κάθε τρόπο.
Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι του Δήμου μας, οι οποίοι προάγουν τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθε» κατακτώντας παράλληλα την κορυφή του βάθρου σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Θερμά συγχαρητήρια σε Αθλητές και Παράγοντες.
Επίσης ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης καλωσορίζει στα Γρεβενά τις μικρές εθνικές ομάδες βόλεϊ Ελλάδος, οι οποίες βρίσκονται στην πόλη των Γρεβενών για την προετοιμασία τους καθώς και την Εθνική Παίδων και τον προπονητή της Στέλιο Καζάζη και εύχεται καλή διαμονή και επιτυχία στις προσπάθειές τους.


Συγχαίρει το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου για την πρωτοβουλία να φιλοξενηθούν οι ομάδες στα Γρεβενά και δηλώνει ότι ο Δήμος Γρεβενών θα είναι αρωγός τέτοιων δράσεων και ενεργειών.


Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη


Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων-κορασίδων 2012

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: