ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωσε Χάβο, με άμεσο συνεργάτη τον Μπάμπη Μιχαηλίδη" και θέλει Καφέ η Βέροια

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια μετά την προφορική της συμφωνία εδώ και δύο μέρες με τον Μάκη Χάβο, προχώρησε στην ανακοίνωσή της και πλέον δείχνει να επιθυμεί την απόκτηση του Παντελή Καφέ.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε εξεταστεί ο Βιθέντε Μόνχε που όμως επέλεξε αφήνοντας τον Ολυμπιακό να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Ορντούρσπορ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε για τον 42χρονο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και του Αγροτικού Αστέρα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βέροια και επισημοποίησε την συμφωνία του μαζί του ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Μάκη Χάβου ως προπονητή της ομάδας. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο κ. Μπάμπης Μιχαηλίδης".
Ακολούθως σε δηλώσεις του ο νέος τεχνικός της "Βασίλισσας" ανέφερε:
"Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αρβανιτίδη και την διοίκηση της ΠΑΕ για την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας της Βέροιας. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, εγώ και οι συνεργάτες μου, για να τους δικαιώσω γι’ αυτήν τους στην επιλογή".
Όσο για την περίπτωση του Καφέ αν είναι σε κάτι που ποντάρει η διοίκηση της Βέροιας και ο ισχυρός της άνδρας Γιώργος Αρβανιτίδης είναι στην καταγωγή του 33χρονου έμπειρου μέσου. Το γεγονός ότι κατάγεται από την Βέροια. Ακόμη θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε από το 2007 ολοκληρώθηκε ενώ είχε συνεργαστεί με τον από σήμερα και επίσημα τεχνικός της Βέροιας όταν ήταν στην «Ένωση» ως συνεργάτης του Νίκου Κωστένογλου.
Μεταξύ άλλων στα πλάνα του Χάβου για το ρόστερ της Βέροιας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου φέρεται να βρίσκονται και τρεις ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ την περσινή περίοδο 2010-2011.
Ο λόγος για τους Σταύρο Τσουκαλά, Θανάση Παπάζογλου και Εργκούς Κάτσε με τον 19χρονο αμυντικό χαφ να είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός επί της παρουσίας του 42χρονου τεχνικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Όσο για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στην Αναγέννηση Επανομής και το πρωτάθλημα της Football League.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis


 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: