ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Συγκλονιστική ιστορία: "Έπεσαν τα μαλλιά της από τα εξτένσιονς"

Συγκλονίζει η περιπέτεια μιας νεαρής κοπέλας, η οποία έβαλε extensions σε μια κομμώτρια που δεν είχε εμπειρία και κόντεψε να μείνει φαλακρή.
«Ενώ είχα πλούσιο μαλλί δεν με ικανοποιούσε το μήκος, για αυτό αποφάσισα να βάλω extensions…Καταστράφηκε η ζωή μου», λέει η Αθηνά.
Η κοπέλα έζησε πραγματικά έναν Γολγοθά, αφού από θαύμα έχει σήμερα μαλλιά στο κεφάλι της! Ο φίλος της την χώρισε, γιατί δεν μπορούσε να την βλέπει, ενώ στην δουλειά της αναγκαζόταν να κυκλοφορεί με μαντήλια και καπέλα.
Όπως εξηγεί της τα έβαλε μια φίλη της κομμώτρια, για να της έρθει πιο φθηνά, όμως τελικά της κόστισε μια περιουσία, αφού αναγκάστηκε να υποβληθεί σε αρκετές θεραπείες με κορτιζόνη, για να μην χάσει όλα της τα μαλλιά!
«Ξύπνησα μια μέρα και είχα τούφες στο μαξιλάρι μου. Πήρα την κοπέλα που μου τα έβαλε και μου λέει: «Μην ανησυχείς»… Μετά από λίγες μέρες άρχισα να βλέπω και άλλες τούφες, μερικές από τις οποίες ήταν οι δικές μου, από το φυσικό μου μαλλί. Είχε αποδυναμωθεί η τρίχα», εξηγεί.
«Στρεσαρίστηκα τόσο πολύ που άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου και στο μπάνιο… Ο φίλος μου δεν με στήριζε και είχα πανικοβληθεί. Στην αρχή ήταν απόμακρος, ενώ μετά άρχισε να μου λέει ότι ντρέπεται να κυκλοφορεί μαζί μου», θυμάται.
Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε και ακόμα το μαλλί της κοπέλας δεν έχει συνέλθει… Τα καλά extensions είναι ακριβά, όμως αξίζει να πληρώσετε κάτι παραπάνω οι ενδιαφερόμενες από το να κινδυνεύετε να σας πέσουν τα μαλλιά.


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: