ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το βράδυ των εκλογών θα παρουσιάσει τα σχέδιά του για το ΠΑΣΟΚ ο Ευ. Βενιζέλος

Το βράδυ των επαναληπτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου προτίθεται να παρουσιάσει το σχέδιό του για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγο καιρό, ο κ. Βενιζέλος σχεδιάζει να φτιάξει το κόμμα από την αρχή, επιχειρώντας να έχει και τη συνεργασία όλων των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.
Την Πέμπτη, ο κ. Βενιζέλος έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, στην οποία μίλησε και για τα σχέδιά του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, είπε ότι το βράδυ της 17ης Ιουνίου θα παρουσιάσει «το πλήρες σχέδιο για το πώς φαντάζομαι το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος, για το πώς φαντάζομαι την ανασύσταση της δημοκρατικής παράταξης».
Ερωτώμενος για το πώς γίνεται να καλεί τον κόσμο να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ που θα αλλάξει την «επομένη»... δεσμεύτηκε ότι η αλλαγή θα είναι «προς το καλύτερο».
Σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ που κάνει τις εκλογές, δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που ονειρεύομαι, το ΠΑΣΟΚ που θέλω, το ΠΑΣΟΚ που σχεδιάζω. Είναι αυτό που παρέλαβα, το οποίο πρέπει να αντεπεξέλθει σε δύο σκληρές αναμετρήσεις υπό συνθήκες βαθιάς εθνικής κρίσης».
Σ άλλη ερώτηση για το αν υπήρξε όντως σκέψη να αφήσει εκτός ψηφοδελτίων τον Γ. Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο άφησε αιχμές για το ότι ανέλαβε την ηγεσία μια ανάσα προ των εκλογών.
«Εξελέγην με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, γιατί οι διαδικασίες αυτές άργησαν εντυπωσιακά πολύ. Φτάσαμε στην πραγματικότητα στην επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, για να γίνει η αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ανέλαβα τα καθήκοντά μου στις 19 Μαρτίου -στις 17 Ιουνίου δεν θα έχουν συμπληρωθεί καλά καλά τρεις μήνες- και στο μεταξύ έπρεπε να χειριστώ δύο αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, μια χώρα σε βαθιά κρίση, που περιμένει να ακούσει έναν λόγο σοβαρότητας, ευθύνης και ευαισθησίας από το ΠΑΣΟΚ, και έπρεπε να κάνουμε τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών».
Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να μακροημερεύσει μια κυβέρνηση, όπου είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ θα είναι εκτός και σημείωσε ότι πρέπει όλοι να αναλάβουν μέρος της ευθύνης υπογραμμίζοντας ότι οι εταίροι την «επομένη» θα ζητήσουν νέες υπογραφές για την τήρηση των δεσμεύσεων «και από τον ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε...
eklogika.gr


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) 



 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis


 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: