ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Πρόστιμο σε ταξιτζήδες που μεταφέρουν πόρνες

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, έβαλε τελικά και τη δική του υπογραφή του κάτω από τον πολιτειακό νόμο, που -σε περίπτωση υποτροπής- θα επιβάλει «πρόστιμο έως και 10 χιλιάδες δολάρια σε ταξιτζήδες που μεταφέρουν πόρνες με το επαγγελματικό όχημά τους», σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί η «εμπορία ανθρώπων» στη Νέα Υόρκη.
Για την υπογραφή που έβαλε ο δήμαρχος Μπλούμπεργκ, πραγματοποιήθηκε αργά χθες Πέμπτη μαζική αλλά κόσμια διαμαρτυρία μπροστά από το δημαρχείο γυναικών ντυμένων με προκλητικό τρόπο, όπως προκύπτει από το φωτορεπορτάζ, που δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «The New York Post (NYP)».

Τη νομοθεσία αυτή προώθησε η δημοτική σύμβουλος Χουλίσα Φερέρας, η οποία χαιρέτισε με δηλώσεις την επικύρωσή της από τον δήμαρχο Μπλούμπεργκ.
«Είμαι ευτυχής που η επικύρωση είναι πλέον γεγονός. Θεωρώ άνευ ηθικών ενδοιασμών τους επαγγελματίες οδηγούς, που κάνουν τέτοια χρήση της άδειάς τους», τόνισε η σύμβουλος.
'Όμως οι επαγγελματίες ταξιτζήδες αντιτείνουν ότι υπάρχει φόβος οι αστυνομικοί να ξεγελιούνται, όταν απλά έχουν να κάνουν με...πλημμελώς ντυμένες γυναίκες.
Ο δήμαρχος Μπλούμπεργκ εκμυστηρεύθηκε ότι αυτή υπήρξε και η δική του πηγή ανησυχίας, που ετεροχρόνισε την υπογραφή του στο νόμο.
«Η νεολαία μας ντύνεται πολύ ελαφρά, όταν τελειώνει ένα πάρτι, μια διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο. «Άρα, πώς ο ταξιτζής θα είναι βέβαιος, για το αν μεταφέρει πράγματι μια πόρνη»; διερωτήθηκε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης κάνοντας δήλωση στην «NYP».


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: