ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου της Κέρκυρας ο διάσημος τζόκεϊ Campbell Gillies

Το γύρο της Μεγάλης Βρετανίας με δεκάδες δημοσιεύματα και δηλώσεις συναθλητών του, κάνει η είδηση του θανάτου ενός 22χρονου επαγγελματία τζόκεϊ χθες το πρωί στην Κέρκυρα.
Ο Κάμπελ Γκίλις ο οποίος έκανε ολιγοήμερες διακοπές, έχασε χθες τη ζωή του, σε ατύχημα, σε πισίνα στον Κάβο της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας Lucinda Russell yard στη Σκωτία, στην οποία ανήκε ο αναβάτης, τραγική ειρωνεία είναι ότι είχε έρθει στην Κέρκυρα προκειμένου να ξεκουραστεί μερικές ημέρες με την ευκαιρία των αυριανών γενεθλίων του.
Ο νικητής σε βρετανικά πρωταθλήματα ιπποδρομιών βρισκόταν στο νησί με τέσσερις ακόμα γνωστούς τζόκεϊ από τη Μ. Βρετανία καθώς και τον επικεφαλής της φάρμας στην οποία ανήκε.
Ήδη, ο βρετανικός τύπος φιλοξενεί δεκάδες δηλώσεις από αθλητές και παράγοντες της Αγγλίας οι οποίοι δηλώνουν συντετριμμένοι από το θάνατο του αθλητή.
Ο Γκίλις είχε νικήσει μόλις το Μάρτιο το φημισμένο αγώνα του Cheltenham, ενώ το άλογο με το οποίο έτρεχε είχε χάσει τη ζωή του τον περασμένο μήνα σε ατύχημα, όταν πήδηξε το φράχτη της φάρμας και χτυπήθηκε από φορτηγό στον παρακείμενο δρόμο.
«Επιβεβαιώνουμε το θάνατο και παρέχουμε ψυχολογική βοήθεια στους οικείους του τις δύσκολες αυτές ώρες», δήλωσε σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: