ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗΣ: Τανκ περνά πάνω από πτώμα στην Συρία (Προσοχή! Σκληρές εικόνες)

Το έδωσε στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Φρίκη, αηδία, αγανάκτηση… Με αυτές τις λέξεις περιγράφεται το σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ που ανέβασε την Παρακευή το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Ίντερνετ και δείχνει ένα άρμα μάχης να περνάει πάνω από το πτώμα ενός αντάρτη, τον οποίο είχαν ήδη πατήσει τα προηγούμενα άρματα μάχης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της οργάνωσης, το βίντεο αυτό γυρίστηκε στην επαρχία Ιντλέμπ στις 14 Μαρτίου.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται, τις οποίες τράβηξε από ότι φαίνεται κάποιος Σύρος Στρατιώτης από τον πυργίσκο ενός άρματος μάχης, δείχνουν το άρμα μάχης να κινείται στο μέσον μιας σειράς από τανκς που προχωρούν σε έναν δρόμο με σπίτια και να περνάει πάνω από την αιματοβαμμένη σωρό ενός άνδρα, ο οποίος έχει ήδη πατηθεί από τα προηγούμενα οχήματα.
Το “έγκλημα” αυτό σημειώνεται μπροστά στα μάτια περίπου 10 στρατιωτών ενός φορτηγού που βρίσκεται σταθμευμένο κατά μήκος του δρόμου και άλλων στρατιωτών που περπατούν στη ζώνη αυτή μαζί με έναν άνδρα με πολιτικά.
Το βίντεο δείχνει επίσης σε γκρο πλαν το πρόσωπο ενός στρατιώτη που βρίσκεται πάνω στο άρμα μάχης, ίσως αυτού που κάνει τη βιντεοσκόπηση, να έχει πάρει μια σοβαρή έκφραση.
Προσοχή! Το βίντεο που βρήκαμε στο Tragiko.com περιέχει πολύ σκληρές εικόνες:



Δεν υπάρχουν σχόλια: