ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Την Κυριακή 10 Ιουνίου ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέοντας Κοψαχείλης με κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ. Γρεβενών επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες Μεγάρου, όπου παρακολούθησε εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου και νηπιαγωγείου Μεγάρων, Καληράχης, Έλατου και Λάβδας όπου συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ¨Δρόμοι Μανιταριού¨. Ο κ. Κοψαχείλης αναφερόμενος στις εκδηλώσεις είπε ότι, «Σπουδαίες πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή, συμβάλουν έμπρακτα στην ποιοτική ανάδειξη και προβολή του τόπου μας και ανοίγουν ¨έξυπνους¨ δρόμους τουριστικής ανάπτυξης».
Κατά τις επισκέψεις συζητήθηκε η ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων των γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχής και η βαρύτητα της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα που δίνεται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης και περαιτέρω αξιοποίησης του Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας ως πόλου τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, ο κ. Κοψαχείλης τόνισε ότι, «η μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου μας σε συνδυασμό με το Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, της υπάρχουσες τουριστικές υποδομές, τις σημαντικότατες εκδηλώσεις όπως η σημερινή στη Λάβδα και τα σπουδαία έργα (που έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης) όπως το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα και το Παλαιοντολογικό Πάρκο της Μηλιάς αποτελούν πραγματικούς ¨μαγνήτες¨ προσέλκυσης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Όλοι μαζί θα πρέπει να ¨αγκαλιάσουμε¨ και να εκμεταλλευτούμε τις προοπτικές που διανοίγονται.

Να αγωνιστούμε για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, φροντίζοντας για τον κάθε τουριστικό πόλο χωριστά και συγχρόνως, με στρατηγικό σχεδιασμό, για όλους συνολικά». Ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών ανάφερε ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στο χιονοδρομικό κέντρο έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης, που ικανοποίησαν τις αυξημένες απαιτήσεις των επισκεπτών. Επίσης δεσμεύθηκε ότι, σε αγαστή συνεργασία με το Δ. Γρεβενών και όλους τους φορείς και συλλόγους θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, γιατί ο τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην ενίσχυση των επιχειρήσεων της Π.Ε. Γρεβενών που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση».

 
Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες Μικροκλεισούρας, Πόρου, Πιστικού, Ιτέας και Κνίδης όπου είχε την ευκαιρία να αναλύσει το διακύβευμα των εκλογών τονίζοντας ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ με τις υποσχέσεις περί εθνικοποίησης επιχειρήσεων και δήθεν προσλήψεις στο δημόσιο, με την αλλοπρόσωπη πολιτική του έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις παράλογες ¨αριστερίστικες¨ προτάσεις για την εξωτερική πολιτική (θα ρισκάρουμε με την Τουρκία, έξοδος από το ΝΑΤΟ) και τις εκτός τόπου και χρόνου προτάσεις για τη λαθρομετανάστευση (επίδομα σε όλους τους λαθρομετανάστες), βάζει σε κίνδυνο το μέλλον της πατρίδας, το αύριο των παιδιών μας».

Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας 
υπ. Βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ 
Τιμολέοντα Κοψαχείλη


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: