ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Κινεζικές επιχειρήσεις ψάχνουν συνεργάτες στην Ελλάδα!

Οι Κινέζοι εξακολουθούν να επιμένουν ελληνικά αναζητώντας επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα μας, σχεδόν…μαζικά.
Το αμέσως προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στην Ελλάδα περισσότερα από 1.000 στελέχη 220 επιχειρήσεων από το Πεκίνο και όχι μόνο, στο πλαίσιο τόσο της έκθεσης «Ποσειδώνια», όσο και με αφορμή άλλους λόγους.
Το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα, από κάποια στιγμή κι έπειτα, ό,τι ραντεβού γινόταν στο περιθώριο της συγκεκριμένης εκδήλωσης να είναι «κινεζικού» ενδιαφέροντος.
Ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή που τελικώς οριστικοποιήθηκε η πραγματοποίηση του πρώτου ελληνο-κινεζικού φόρουμ, μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, αφού από την άλλη πλευρά η συμμετοχή που θα υπάρξει αναμένεται ότι θα είναι άνευ προηγουμένου.
Τι ψάχνουν οι Κινέζοι; Τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα και σε όλα τα επίπεδα αναφέρει η voria.gr. Δηλαδή, για δουλειές συζητούν τα στελέχη της Bank of China, αλλά και πολύ μικρότερων επιχειρήσεων, από το κομμάτι των εξαγωγών, της τεχνολογίας κλπ, κλπ.
Εννοείται ότι ενδιαφέρον υπάρχει και για «βαριές» επενδύσεις, τύπου Cosco, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό, όπως ενδεχομένως πιστεύουν σήμερα οι περισσότεροι Έλληνες επιχειρηματίες, που εξ αυτού του λόγου δεν φροντίζουν να έρθουν σε επαφή μαζί τους.


marketbeast
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: