ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Βρέθηκε στο Βερολίνο ο πορνοστέρ που τεμάχισε τον φοιτητή!!!

Ο 29χρονος Καναδός πορνοστάρ Λούκα Ρόκο Μανιοτά, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία και εν συνεχεία τον τεμαχισμό ενός Κινέζου σπουδαστή, στο Μόντρεαλ του Καναδά, κρατείται πλέον από την αστυνομία στο Βερολίνο.
Διευκρινίζεται ότι ο Μανιοτά, αφού κατάφερε να περάσει στο Παρίσι, όπου όμως η αστυνομία δεν μπόρεσε να τον συλλάβει το Σαββατοκύριακο σε ξενοδοχείο του προαστίου Μπανιολέ, εντοπίστηκε και τελικά συνελήφθη σε ένα καφενείο, με διαδικτυακή σύνδεση τις τελευταίες λίγες ώρες στη γερμανική πρωτεύουσα.
Την πληροφορία για την σύλληψη του Μανιοτά μεταδίδουν, ήδη, ραδιοτηλεοπτικά μμε της Γερμανίας, αλλά και δημοσιεύει στο τελευταίο φύλλο της η εφημερίδα Bild.
Το θύμα ανήκε στον φιλικό "κύκλο" του συλληφθέντος. Μέλη του, είχαν αποσταλεί ταχυδρομικώς στα γραφεία των κομμάτων των Συντηρητικών και των Εργατικών, από το Μόντρεαλ.
Ο θώρακας του θύματος, σε αποσύνθεση, είχε ανακαλυφθεί από θυρωρό στην άκρη ενός σκουπιδότοπου στο Μόντρεαλ, στο εσωτερικό βαλίτσας στη διάρκεια της 25ης Μαΐου, οπότε σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε για τον Μανιοτά "ανθρωποκυνηγητό" ...
Ο ύποπτος φέρεται να "φόρτωσε" στο διαδίκτυο βίντεο, που απεικόνισε τις εγκληματικές ενέργειές του.
Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: