ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Θα αποφασίσουν για την Δ΄ εθνική;

Ερωτηματικά παντού ίσως και αναπάντητες... κλήσεις. Ομάδες γεμάτες ανασφάλεια που δεν πηγάζει μόνο από το οικονομικό κομμάτι, αλλά και από το γεγονός πως υπάρχει μία γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως θα αλλάξουν αρκετά πράγματα σε ότι αφορά στις κατηγορίες.
Θα συνεχίσουν να υπάρχουν δύο κατηγορίες στην Football League 2; Θα συνεχίσει η Δ΄ εθνική να πορεύεται όπως λειτουργεί σήμερα ή θα υπάρχουν αλλαγές που θα επηρεάσουν βαθμολογίες, ομάδες και νομούς ολόκληρους; Αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει σύντομα η ΕΠΟ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και κυκλοφορούν, οι ζυμώσεις είναι αρκετές, με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, να έχει έρθει σε επαφή με αρκετά στελέχη της Ομοσπονδίας, που ασχολούνται βεβαίως και με τις κατηγορίες αυτές. Έχουν πέσει αρκετές προτάσεις στο τραπέζι, όμως καμία ως τώρα δεν έχει προκριθεί.
Στην ΕΠΟ άλλωστε, θα γίνουν σύντομα εκλογές και όπως συχνά λέει ο ίδιος ο Πιλάβιος δεν θέλει να «χρεωθεί» μία αλλαγή, καθώς θα υπάρξει πιθανόν και αλλαγή στην προεδρία.
Στην Super League όμως οι αλλαγές πως γίνονται αποδεκτές; 
Πώς βρίσκεται πάντα χρόνος για συνεδριάσεις και για αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον των συλλόγων;
Συνεπώς ακόμη τίποτα δεν είναι βέβαιο. 
Όπως και να ΄χει, σύντομα το ζήτημα πρέπει να ξεκαθαρίσει ώστε να μπορέσουν κάποτε να δρομολογηθούν οι καταστάσεις και οι ομάδες να αποφασίσουν για το μέλλον τους... Οσο αβέβαιο κι αν είναι...
acadimies.gr 


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: