ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος αλλάζει το ΠΑΣΟΚ - Νέο όνομα και νέα πρόσωπα!!!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αλλάζει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα με το οποίο διατήρησε τις δυνάμεις του σε πολύ αντίξοες συνθήκες. 
Λέγεται ότι έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο νέο όνομα του Κινήματος το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.
Η απόφαση αυτή σχετίζεται ασφαλώς και με τα υπέρογκα χρέη του ΠΑΣΟΚ που αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια ευρώ. Δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου έχει δυνατότητα να υπαχθεί σε πτωχευτικό καθεστώς
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να εξαγγείλει μέσα στο καλοκαίρι Συνδιάσκεψη, πριν το «συντακτικό» Συνέδριο της 3ης Σεπτέμβρη.
Παράλληλα, θα προχωρήσει στην διάλυση τόσο της συνδικαλιστικής οργάνωσης ΠΑΣΚΕ όσο και της ΠΑΣΠ της φοιτητικής νεολαίας. Συν τοις άλλοις όπως έχει ήδη ανακοινώσει την Τετάρτη εγκαθίσταται στην Ιπποκράτους διεθνής ελεγκτική εταιρία που θα διενεργήσει τον οικονομικό έλεγχο του κόμματος.
Θα συγκροτήσει επίσης την ΚΟΕΣ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου) στην οποία θα μετάσχουν νέα πρόσωπα, τριαντάρηδες, αλλά και πιο έμπειρα.
Όλες οι ριζικές και εκ βάθρων αλλαγές θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που θα γίνει μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης – ίσως και εντός της εβδομάδος.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: