ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πιάστηκαν "μαλλί με μαλλί" για τα μάτια ενός νεαρού!

Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για τα μάτια ενός νεαρού... 
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε μαγαζί της παραλιακής οδού της Πάτρας, με «πρωταγωνίστριες» δύο γνωστές σαραντάρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι το επεισόδιο στάθηκε αφορμή ώστε να σταματήσει μέχρι και η μουσική ενώ οι θαμώνες έσπευδαν να χωρίσουν τις δύο γυναίκες που η μία έσπρωχνε κι έβριζε την άλλη.

Αιτία του κακού ήταν ένας γοητευτικός νεαρός (φοιτητής) που διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί μαζί με την παρέα του και οποίος άρχισε να φλερτάρει εξ αποστάσεως και τις δύο φίλες. Εκείνες κάθονταν μόνες και συζητούσαν στη μέση του μπαρ ενώ ο συγκεκριμένος βρισκόταν στη γωνία. Στην αρχή αντάλλαζε πονηρές ματιές με τη μία από τις δύο η οποία όμως το είπε στη φίλη της και από εκείνη τη στιγμή άρχισε και η δεύτερη να ρίχνει κλεφτές ματιές.
Ο νεαρός ανταποκρινόταν και στις δύο και έδιναν κι έπαιρναν οι ματιές και τα ύποπτα χαμόγελα. Μέχρι που εκείνος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα πλησιάζοντας τις δύο φίλες για να κεράσει σφηνάκια και να πιάσει κουβέντα. Μόνο που φθάνοντας στην παρέα τους φάνηκε να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη δεύτερη γυναίκα και όχι για εκείνη που είχε αρχίσει πρώτη να τον κοιτάζει. Όπως ήταν φυσικό, η ίδια όχι απλώς ενοχλήθηκε, αλλά μπροστά στον φοιτητή έσπευσε να ζητήσει το λόγο από τη φιλενάδα της και με φωνή που ακούστηκε σε όλους τους θαμώνες οι οποίοι κάθονταν στο μπαρ, την αποκάλεσε «π....α» λέγοντάς της ότι μονίμως ακολουθεί την ίδια τακτική, να της «κλέβει» τους γκόμενους! Κι αυτό ήταν αρκετό για να της επιτεθεί η δεύτερη πιάνοντάς την από τα μαλλιά και η κατάσταση στο μαγαζί να γίνει για μερικά λεπτά ανεξέλεγκτη.


Είναι γνωστές στην Πάτρα
Χρειάστηκε να περάσουν κάπου δέκα λεπτά έντονου τσακωμού μέχρι να σταματήσουν τον καυγά οι δύο φίλες και να αποχωρήσουν από το μαγαζί ακολουθώντας φυσικά διαφορετικές κατευθύνσεις η κάθε μία. Όπως πάντως μας είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, και οι δύο είναι αρκετά γνωστές φυσιογνωμίες στην πόλη. Η πρώτη είναι ελεύθερη και λειτουργεί εμπορικό κατάστημα προς την περιοχή της Αγυιάς, ενώ η δεύτερη εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος σε τομέα εξυπηρέτησης πολιτών και είναι διαζευγμένη με δύο παιδιά.
Star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: