ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τα γεροντοκάψουρα με την Βεροιώτισσα... τον έστειλε στο κρατητήριο!

Ο λόγος για έναν 86χρονο άνδρα από τη Χερσόνησο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζει στο σπίτι με την ηλικιωμένη σύζυγό του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, και μια 56χρονη γυναίκα από τη Βέροια την οποία ο άνδρας έχει προσλάβει για να φροντίζει τη σύζυγό του.
Όμως,... φαίνεται πως στο μυαλό του 86χρονου... μπήκαν άλλες ιδέες, με αποτέλεσμα η 56χρονη να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου καταγγέλλοντας ότι ο εργοδότης της της έκανε άσεμνες προτάσεις, μη διστάζοντας, μάλιστα, ακόμη και να την απειλήσει, εμμέσως!
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο 86χρονος την προσέγγισε με έκδηλη ερωτική διάθεση, τολμώντας μάλιστα να τη θωπεύσει, ενώ διακρίνοντας απροθυμία εκ μέρους της 56χρονης, της έδειξε … με απειλητικό τρόπο μία καραμπίνα που ο ηλικιωμένος είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του και για την οποία δεν είχε άδεια.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 86χρονο, συνέλαβαν όμως και την 56χρονη σε βάρος της οποίας ο ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι, ενώ για την υπόθεση θα σχηματιστεί δικογραφία.

cretalive.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis


 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: