ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων στην Κοζάνη..

Δέκα ημέρες πριν στηθούν οι κάλπες για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, κορυφώνεται η εκλογική αντιπαράθεση των κομμάτων.
Στο νομό Κοζάνης τα στρατηγεία των πολιτικών κομμάτων σχεδιάζουν τα προγράμματα της προεκλογικής εκστρατείας για την τελευταία εβδομάδα των εκλογών, προγραμματίζοντας τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις. Όπως είχε γράψει ο «Π» οι πολιτικοί αρχηγοί (Σαμαράς, Τσίπρας, Βενιζέλος, Καμένος, Παπαρήγα) δεν έρχονται στην περιοχή. Μόνο η Δημοκρατική Αριστερά προγραμμάτιζε επίσκεψη Κουβέλη στην Κοζάνη, αλλά μετά την τριήμερη επίσκεψη του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. στις Βρυξέλλες, το πρόγραμμα για Κοζάνη δεν «βγαίνει».
Στη Νέα Δημοκρατία μετά την πετυχημένη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Παντελίδης», που διοργάνωσε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με συμμετοχή βουλευτών του κόμματος άλλων περιοχών, η προεκλογική δραστηριότητα συνεχίζεται. Την Κυριακή θα βρίσκεται στην Κοζάνη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. 
Ο υπεύθυνος του προεκλογικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα θα έρθει με το «γαλάζιο βαν» και θα επισκεφτεί επίσης τα Γρεβενά, την Καστοριά και τη Φλώρινα. Ο Π. Ψωμιάδης θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος στα γραφεία της ΝΟΔΕ και στα γραφεία της Τ.Ε. Πτολεμαΐδας. Στην Κοζάνη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 7.30 μ.μ. και στις 9 το βράδυ, συνοδευόμενος από στελέχη θα επισκεφτεί καφετέριες στον πεζόδρομο.
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, με ομιλητή τον βουλευτή Μάξιμο Χαρακόπουλο, σε χώρο που δεν έχει καθοριστεί, ίσως να γίνει στο Κοβεντάρειο.


Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει απόψε στις 9, προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας με ομιλητή το μέλος της Ε.Γ. Γιάννη Θεωνά. Το μεσημέρι ο κ. Θεωνάς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και το απόγευμα θα επισκεφτεί καταστήματα στο κέντρο της πόλης.


Η κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Τη Δευτέρα 11/6 και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία Γιολδάση, το μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ και οικονομολόγος Χρήστος Λάσκος, θα παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.


Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ακόμη κλείσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Κοζάνη, αλλά σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα σε ημέρα και χώρο που θα καθοριστούν. Ούτε ο ομιλητής έχει καθοριστεί, όμως συζητιούνται τα ονόματα των Μίμη Ανδρουλάκη, Άννας Διαμαντοπούλου, Κώστα Σκανδαλίδη και Θάνου Μωραΐτη. Αντίστοιχη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και στην Πτολεμαΐδα, με ομιλητή κάποιο στέλεχος από τα προαναφερόμενα.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πραγματοποιήσουν τη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ. στην καφετέρια SRLENTOR στην Πτολεμαΐδα, με ομιλητή τον Τέρενς Κουίκ. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας και εκπρόσωπος Τύπου θα επισκεφτεί τη ΔΕΗ και τη Μαυροπηγή, ενώ στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.


Η Δημοκρατική Αριστερά προσανατολίζεται σε συγκέντρωση στην πόλη της Κοζάνης σε χρόνο και χώρο που θα καθοριστούν, με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης.

e-ptolemeos
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis


 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: