ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ολλανδία – Δανία 0-1 (video)

H Δανία έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Euro 2012, καθώς νίκησε με 1-0 την Ολλανδία στον πρώτο αγώνα του β’ ομίλου του Euro 2012.
Οι Ολλανδοί, εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, εμφανίστηκαν νευρικοί απέναντι στη Δανία, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα του χαρακτηρισμού «αουτσάιντερ» και με γενναιότητα πήρε το τρίποντο.
Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 24′ με τον Krohn-Dehli και παρά τις μεγάλες ευκαιρίες της Ολλανδίας κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Η κορυφαία ευκαιρία των «οράνιε» σημειώθηκε στο 36′ με τον Robben να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Anserse. Μετά το γκολ η Δανία δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο, αντιθέτως δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ.
Γκολ: Krohn-Dehli 24′
Οι συνθέσεις:
Ολλανδία: Stekelenburg, Heitinga, Vlaar, van der Wiel (Kuyt 85′), Willems, Robben, Sneijder, van Bommel, de Jong (van der Vaart 71′), Afellay (Huntellar 71′), van Persie
Δανία: Andersen, Agger, Kjær, Poulsen, Jacobsen, Zimling, Kvist, Eriksen (Schone 74′), Krohn-Dehli, Rommedahl (Mikkelsen 84′), Bendtner
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ολλανδία – Δανία 0-1 για το Euro 2012...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: 
http://www.facebook.com/vatolakkiotis

 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: