ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Γερμανία – Πορτογαλία 1-0 (video)

Στην Arena του Lviv η Γερμανία νίκησε την Πορτογαλία με 1-0 για την πρώτη αγωνιστική του Β’ ομίλου του Euro 2012, σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με τις κυριότερες να ανήκουν στην Πορτογαλία, με ένα πλασέ του Pepe που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Neuer στο 45′, μία σέντρα σουτ του Nani στο 83′ που και πάλι είχε κατάληξη το οριζόντιο δοκάρι και ένα χαμένο τετ α τετ στο 89′ του Varela με τον Neuer.
Τη λύση για τους Γερμανούς έδωσε ο Mario Gomez, ανοίγοντας το σκορ στο 72′ με μία πολύ δύσκολη καρφωτή κεφαλιά που εκτέλεσε τον Rui Patricio. Οι Πορτογάλοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι οι Γερμανοί έκαναν ένα πολύ μεγάλο βήμα πρόκρισης.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο:
 Ολλανδία – Δανία 0-1
Γερμανία – Πορτογαλία 1-0
Η βαθμολογία του Β’ ομίλου:
Δανία 3
Γερμανία 3 
Πορτογαλία 0 
Ολλανδία 0
Τα γκολ: Gomez 72′
Οι συνθέσεις:
Γερμανία: Neuer, Lahm, Βoateng, Ηummels, Badstuber, Schweinsteiger, Özil (Kroos 87′), Khedira, Gómez (Klose 80′), Podolski, Müller (Bender 90+4′)
Πορτογαλία: Rui Patrício, Pepe, Alves, Coentrão, Pereira, Meireles (Varela 80′), Nani, Veloso, Moutinho, Cristiano Ronaldo, Postiga (Oliveira 70′)
Δείτε  το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα Γερμανία – Πορτογαλία 1-0


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: