ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ελλάδα – Ρωσία 1-0 (videos)

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η Εθνική Ελλάδος νίκησε τη Ρωσία με 1-0 για την τρίτη αγωνιστική του Euro 2012 και προκρίθηκε στους προημιτελικούς.
Η Εθνική ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Ρώσους να ισορροπούν το παιχνίδι μετά το 25’ και σταδιακά να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων απειλώντας την εστία του Σηφάκη με μακρινά σουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως, ο Καραγκούνης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Πολωνών, κέρδισε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0 για την ελληνική ομάδα.
H Εθνική μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένη στο δεύτερο μέρος και με διπλή ζώνη άμυνας εγκλώβισε τους Στο 62’ ο Σουηδός διαιτητής Erricson αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Καραγκούνη από τον Ignashevich, ενώ στο 70′ η μπάλα τράνταξε τη συμβολή των δοκαριών του Malaveev από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα. Στα τελευταία δραματικά λεπτά η άμυνα άντεξε την πίεση των Ρώσων και το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Εθνική να πανηγυρίζει τη μεγάλη πρόκριση.
Γκολ: Καραγκούνης 45+1′
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Σηφάκης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης (Μάκος 67′), Σαλπιγγίδης (Νίνης 83′), Σαμαράς, Γκέκας (Χολέμπας 64’)
Ρωσία: Malafeev, Anyukov (Izmailov 81′), Berezutski, Ignashevich, Zhirkov, Shirokov, Denisov, Glushakov (Pogrebnyak 73′), Dzagoev, Arshavin, Kerzhakov (Pavlyuchenko 46’)
Δείτε το video με τo γκολ και τα highlights του αγώνα Ελλάδα – Ρωσία 1-0 για το Euro 2012

Δείτε σε video to γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στον αγώνα Ελλάδα – Ρωσία 1-0 για το Euro 2012




sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: