ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ελλάδα - Πολωνία (19:00 ET1)

Σήκωσε μας τους ...τελειωμένους!!!
Με σύμμαχο τις ευχές όλων των Ελλήνων και μεγάλο στόχο να μας ξεκολλήσει λίγο από τη μιζέρια μας η Εθνική ομάδα της χώρας μας αντιμετωπίζει σήμερα (19:00, ΕΤ1 ), στο γήπεδο «Narodowy Stadion», την αντίστοιχη της Πολωνίας, στην πρεμιέρα του Euro. Η «γαλανόλευκη» θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί για να ελπίζει από απόψε, κιόλας, σε πρόκριση στην προημιτελική φάση...
Η στιγμή που όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι περίμεναν το τελευταίο διάστημα έφτασε. Η Εθνική αντιμετωπίζει σήμερα, στις 19:00, την Πολωνία, στο πρώτο αγώνα του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Η «γαλανόλευκη», με σύμμαχο τους περίπου 3.500 Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι ταξίδεψαν απ’ όλο τον πλανήτη, θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τη διοργάνωση, προκειμένου να ελπίζει από απόψε στην πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
«Δεξί» σημαίνει, όπως και ο Γιώργος Καραγκούνης είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, νίκη. Αυτή και μόνο έχει στο μυαλό του και ο Φερνάντο Σάντος, αν και κράτησε... χαμηλότερα την μπάλα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο «Narodowy Stadion» χθες (7/6) το απόγευμα.
Η Εθνική θα παραταχθεί, εκτός σοβαρού απρόοπτου, με τους Χαλκιά (πιθανότητες έχει και ο Σηφάκης). Τον Χολέμπας στην αριστερή πλευρά της άμυνας και τον Τοροσίδη στην αντίστοιχη δεξιά και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Την τριάδα των χαφ θ’ αποτελούν οι: Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης, ενώ αυτή της επίθεσης – από αριστερά προς τα δεξιά – οι Σαμαράς, Γκέκας και Νίνης.
Από την άλλη πλευρά, η Πολωνία αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1. Αν και ο Σμούντα προσπαθεί, όπως είπε και ο ίδιος άλλωστε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (7/6) συνέντευξης Τύπου, να κρατήσει με... νύχια και με δόντια την σημερινή (8/6) ενδεκάδα, οι Πολωνοί δημοσιογράφοι είναι σχεδόν σίγουροι γι’ αυτούς που θα ξεκινήσουν.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σέζνι. Στην αριστερή πλευρά της άμυνας θ’ αγωνιστεί ο Μπένις και στην αντίστοιχη δεξιά ο Πίστσεκ. Ανάμεσά τους, σε ρόλο κεντρικού δίδυμου, θα βρίσκονται οι: Περκίς και Βασιλέφσκι. Τις θέσεις των δύο αμυντικών χαφ θα καλύψουν οι: Μουράφσκι και Πολάνσκι, ενώ στη τριάδα, μπροστά τους, θα βρίσκονται από αριστερά προς τα δεξιά οι Ρίμπους, Ομπράνιακ και Μπλατζικόφσκι. Τέλος, ο μοναδικός προωθημένος θα είναι το «αστέρι» των Πολωνών, Λεβαντόφσκι.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χόρχε Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία), ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, Χουάν Κάρλος Χιμένεθ και βοηθούς τελικής γραμμής τους Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν και Κάρλος Κλος Γκόμεθ. 
Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) 

Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis  


Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: