ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ιταλία – Ιρλανδία 2-0 (video)

H Ιταλία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά τον περασμένο Νοέμβριο και παράλληλα την πρόκριση στους «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά την επικράτηση επί της Ιρλανδίας με 2-0.
Οι Ιταλοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 35’ προηγήθηκαν με κεφαλιά του Cassano μετά από εκτέλεση κόρνερ του Pirlo. Η Ιρλανδία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με ελάχιστες αντεπιθέσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να βρίσκεται διαρκώς κοντά στην περιοχή του Given. Οι Ιταλοί μπήκαν επιθετικά και στο δεύτερο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες ωστόσο δεν υπήρξε διαφοροποίηση στο σκορ.
Η καλύτερη στιγμή των Ιρλανδών ήρθε στο 79’ όταν ο Buffon μπλόκαρε σουτ του Andrews. O τελευταίος αποβλήθηκε στο 89′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τo τελικό 2-0 έγινε με γυριστό σουτ του Balotelli ένα λεπτό αργότερα.
Τα γκολ: Cassano 35′, Balotelli 90′

Οι συνθέσεις:
Ιταλία: Buffon, Abate, Barzagli, Chiellini (Bonucci 57′), Balzaretti, Marchisio, Pirlo, De Rossi, Motta, Di Natale (Balotelli 75′), Cassano (Diamanti 63′)
Ιρλανδία: Given, Ο’Shea, Dunne, St. Ledger, Ward, Duff, Glenn Whelan, Andrews, McGeady (Long 65′), Doyle (Walters 76′), Keane (Cox 86′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights από τον αγώνα Ιταλία – Ιρλανδία 2-0 για το Euro 2012



sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: