ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ισπανία – Γαλλία 2-0 (video)

H Ισπανία νίκησε τη Γαλλία με 2-0 στον τρίτο προημιτελικό του Euro 2012 και πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία σε μία ιβηρική μάχη.
Οι Ισπανοί μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία των Γάλλων να κρατήσουν τη μπάλα και στο 19’, στην πρώτη τους σημαντική ευκαιρία άνοιξαν το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Alonso. Οι Γάλλοι είχαν ως καλύτερη στιγμή μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Cabaye με τον Casillas να απομακρύνει με υπερένταση.
Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Nasri η Γαλλία ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε αποδείχθηκαν άκαρπες, είτε λόγω της αστοχίας των παικτών του Blanc, είτε λόγω των επεμβάσεων του Casillas. Μάλιστα, με τη συμπλήρωση 90 λεπτών οι Ισπανοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Pedro από τον Reveillere και ο Alonso έκανε το τελικό 2-0
Οι συνθέσεις:
Ισπανία: Casillas, Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba, Xavi, Busquets, Alonso, Silva (Pedro 65’), Fabregas (Torres 67’), Iniesta (Cazorla 84’)
Γαλλία: Lloris, Reveillere, Rami, Koscielny, Clichy, M’Vila (Giroud 79’), Cabaye, Malouda (Nasri 65’), Debuchy (Menez 64’), Ribery, Benzema
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ισπανία – Γαλλία 2-0 για το Euro 2012




sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: