ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Πορτογαλία – Ολλανδία 2-1 (video)

H Πορτογαλία εξασφάλισε την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Euro 2102, ως δεύτερη ομάδα του δεύτερου ομίλου, καθώς νίκησε την Ολλανδία με 2-1 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής και πλέον θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσεχία.
Οι Ολλανδοί που χρειάζονταν νίκη με συνδυασμό αποτελέσματος στον αγώνα της Γερμανίας με τη Δανία προηγήθηκαν στο 11’ με ωραίο πλασέ του Van der Vaart. Η Ολλανδία προσπάθησε να απαντήσει με σουτ του Cristiano Ronaldo να «γλείφει» το δοκάρι του Stekelenburg, όμως στο 25’ ο Πορτογάλος σταρ δεν αστόχησε και με πλασέ έκανε το 2-1 ψαλιδίζοντας τις ελπίδες των Ολλανδών.
Στο δεύτερο μέρος ο Nani έχασε μοναδική ευκαιρία στο 72’, καθώς στο πλασέ που επιχείρησε εξ επαφής, ο Stekelenburg πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση. Το δεύτερο γκολ των Πορτογάλων ήρθε στο 74’ και πάλι με τον Ronaldo μετά από τρίπλα και κοντινό πλασέ, που με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του έδωσε απαντήσεις στην κριτική που δέχθηκε τις τελευταίες μέρες.
Η Ολλανδία είχε δοκάρι στο 82′ με τον Van der Vaart, ενώ στο 90′ ο Ronaldo είχε νέο δοκάρι σε σουτ του.
Τα γκολ: Cristiano Ronaldo 25’, 74’ – Van der Vaart 11’
Οι συνθέσεις:
Πορτογαλία: Rui Patricio, Pereira, Pepe, Bruno Alves, Coentrao, Veloso, Moutinho, Meireles (Custodio 72′), Nani (Rolando 87′), Cristiano Ronaldo, Helder Postiga (Oliveira 63′)
Ολλανδία: Stekelenburg, Van der Wiel, Vlaar, Mathijse, Willems (Afellay 68′), De Jong, Van der Vaart, Robben, Van Persie, Sneijder, Huntelaar
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights από τον αγώνα Πορτογαλία – Ολλανδία 2-1 για το Euro 2012


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: