ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Δανία – Πορτογαλία 2-3 (video)

Μεγάλος αγώνας έγινε στο Lviv, με την Πορτογαλία να νικά τη Δανία με 2-3, στον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου στο Euro 2012.
Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Pepe και στο 36’ ο Postiga έκανε το 0-2 δίνοντας πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη στην ομάδα του. Οι Δανοί, όμως, έδειξαν την μαχητικότητά τους μειώνοντας στο 41’ με κεφαλιά του Bendtner και ισοφάρισαν με τον ίδιο παίκτη στο 81’ βυθίζοντας στo άγχος τους Πορτογάλους. Τη λύση τελικά έδωσε ο νεοεισελθών Varela που σκόραρε στο 87′ και έδωσε τη νίκη στην Πορτογαλία με 2-3.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Δανία έμεινε στους τρεις βαθμούς, όσους έφτασε και η Πορτογαλία, ενώ η Γερμανία (3) και η Ολλανδία (1) αγωνίζονται στις 21.45
Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου (Κυριακή) η Δανία θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία και η Πορτογαλία την Ολλανδία
Γκολ: Bendtner 41’, 81′ – Pepe 24’, Postiga 36’, Varela 87′
Οι συνθέσεις:
Δανία: Andersen, Jacobsen, Agger, Kjaer, S. Poulsen, Zimling (J. Poulsen 16’), Kvist, Rommedahl (Mikkelsen 60’), Eriksen, Krohn-Delhi (Schone 90′), Bendtner.
Πορτογαλία: Rui Patricio, Alves, Pepe, Coentrao, Joao Pereira,Miguel Veloso, Joao Moutinho, Meireles (Varela 84′), Nani (Rolando 89′), Cristiano Ronaldo, Postiga (Oliveira 64’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Δανία – Πορτογαλία 2-3 για το Euro 2012.



sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: