ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Στοίχημα Euro 2012: Preview Ιταλία – Κροατία (videos)

Ιταλία και Κροατία αναμετρώνται σήμερα στις 19:00 στο Poznan για τη δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα στον τρίτο όμιλο.
Η Ιταλία αναμφίβολα έμεινε ευχαριστημένη από την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ισπανία και πλέον στρέφει την προσοχή της στο σημερινό ματς με την Κροατία, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα πορεία της στο θεσμό. Με νίκη γίνεται το ακλόνητο φαβορί, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας τα πάντα θα είναι ανοιχτά.
Ο Cesare Prandelli σκέφτεται να διατηρήσει το 3-5-2 στον αγωνιστικό χώρο, καθώς απέναντι στην Ισπανία λειτούργησε πολύ καλά. Ο πρώην τεχνικός της Fiorentina μιλώντας για την αναμέτρηση, τόνισε πως δεν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του για το αν θα προβεί σε αλλαγές, με τα Μέσα της Ιταλίας να αναφέρουν πως ο Antonio Di Natale θα ξεκινήσει στο πλευρό του Antonio Cassano αντί του Mario Balotelli.

Αισιόδοξος για το σημερινό ματς, αλλά και για την πορεία της ομάδας εμφανίστηκε ο Andrea Pirlo: «Εχω καλό προαίσθημα για τον αγώνα με την Κροατία, ειδικά μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ισπανία. Υπάρχει πίστη και έχουμε επίγνωση για τις ικανότητές μας που έχουμε ως ομάδα πως μπορούμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση».
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Κροατία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις, επικρατώντας της Ιρλανδίας με 3-1. Έτσι, μπήκε από νωρίς στο παιχνίδι της πρόκρισης και σήμερα θα επιδιώξει να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από το παιχνίδι.
Ο Slaven Bilic δεν έχει να «πονοκεφαλιάζει» για προβλήματα απουσιών και αναμένεται να διατηρήσει τους δύο επιθετικούς (Mandzukic, Lelavic) στην επίθεση, με τον Modric να έχει και πάλι το ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού.
Για το ματς με την Ιταλία ο Κροάτης τεχνικός δήλωσε: «Η Ιταλία είναι το φαβορί στα χαρτιά. Η Ισπανία φαίνεται να είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, αλλά και πάλι στα χαρτιά αυτό. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σαφώς δυσκολότερο από αυτό με την Ιρλανδία».
Στοιχηματικά, συγκρατημένες είναι οι αγορές, κυρίως λόγω της καλής αγωνιστικής εικόνας που έδειξαν και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα. Η ισοπαλία παίζει στο 3.20, ενώ η διπλή ευκαιρία 1Χ της Ιταλίας δίνεται στο 1.33.
Την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Ιταλία – Κροατία θα καλύψει η ΕΤ1.
Διαιτητής: Howard Webb
Πιθανές Συνθέσεις:
Ιταλία: Buffon, De Rossi, Bonucci, Chiellini, Maggio, Balzaretti, Thiago Motta, Marchisio, Pirlo, Balotelli (Di Natale), Cassano.
Κροατία: Pletikosa, Strinic, Simunic, Schildenfeld, Corluka, Pranjic, Rakitic, Modric, Srna, Mandzukic, Jelavic.
Δείτε σε video τι δήλωσε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ο Cesare Prandelli:

Δείτε σε video πλάνα από την προπόνηση της Ιταλίας ενόψει του σημερινού αγώνα με την Κροατία:

Δείτε σε video πλάνα από την προπόνηση της Κροατίας ενόψει της σημερινής αναμέτρησης:

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: