ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

EURO 2012 : Απαγόρευσαν το Twitter στους παίκτες της Ισπανίας και Δανίας!!!

Δεν λείπουν και τα ευτράπελα από την προετοιμασία των εθνικών ομάδων ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς οι οι ομοσπονδίες της Ισπανίας και της Δανίας έχουν απαγορεύσει στους διεθνείς να χρησιμοποιούν στο διάστημα που διαρκεί το EURO 2012 το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Twitter», ενώ …περιορισμούς στην χρήση του (πως άραγε;) έβαλαν οι άνθρωποι της αγγλικής ομοσπονδίας προς τους Άγγλους διεθνείς.
Παρά το γεγονός ότι μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter έχουν γίνει πια μέρος της ζωής των ποδοσφαιριστών, κάποιοι τα «δαιμονοποιούν» πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα αποσπαστεί η προσοχή και η συγκέντρωση των παικτών από την διοργάνωση του Euro2012.
Γι΄αυτό το λόγο οι άνθρωποι της αγγλικής ομοσπονδίας προειδοποίησαν τους ποδοσφαιριστές της εθνικής να είναι προσεκτικοί στη χρήση του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης στη διάρκεια των τελικών της διοργάνωσης, ενώ οι ομοσπονδίες της Ισπανίας και της Δανίας έχουν απαγορεύσει στους διεθνείς να το χρησιμοποιούν στο διάστημα που διαρκεί το EURO 2012.
Για το θέμα αυτό μίλησε ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Στίβεν Τζέραρντ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο οποίος τόνισε: «Μας είπαν να μην... τιτιβίζουμε οτιδήποτε περιττό». Νωρίτερα ο Ισπανός διεθνής, Σεσκ Φαμπρέγας, έγραψε στον λογαριασμό του στο "Twitter": «Από σήμερα δεν μας επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εύχομαι η επόμενη φωτογραφία που θα δημοσιεύσω θα είναι με το τρόπαιο του EURO. Θα σας δω σύντομα!».
Seleo.gr

Europa Casino 

Δεν υπάρχουν σχόλια: