ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Το πρόγραμμα των ημιτελικών και ο τελικός

Σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου στη Βαρσοβία θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιταλία.
Στον χθεσινό μεγάλο ημιτελικό, μετά από την διαδικασία των πέναλτι, η Ισπανία με 4 - 2 πέρασε στον τελικο της Κυριακή, αφήνοντας πίσω την Πορτογαλία.


Ημιτελικά
Α/Α Ημέρα Πόλη Ώρα Αγώνας
5 27 Ιουνίου Ντόνετσκ 21:45 Πορτογαλία-Ισπανία 2-4
6 28 Ιουνίου Βαρσοβία 21:45 Γερμανία-Ιταλία


Τελικός


1 Ιουλίου Κίεβο 21:45 Νικητής 6-Ισπανία
Έστω και στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, η Ισπανία ξεπέρασε τον «σκόπελο» της μαχητικής Πορτογαλίας με 4-2 σκορ (σ.σ.: 0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση) στο «Ντόνμπας Αρένα» του Ντόνετσκ, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό του Euro 2012.
Ο πρώτος χρονικά ημιτελικός της διοργάνωσης ήταν εξαιρετικά αμφίρροπος, καθώς οι δύο εκπρόσωποι της Ιβηρικής χερσονήσου πάλεψαν μέχρις εσχάτων για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση.
Εν τέλει όμως το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής κατέληξε στα χέρια των παικτών του Βιθέλντε Ντελ Μπόσκε, που χάρη στην απόκρουση του Κασίγιας στο πέναλτι του Μουτίνιο και τη... ψυχραιμία του Φάμπρεγας, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί φτάνουν για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης, μετά τους... θριάμβους τους στο EURO 2008 και το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: