ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Απίστευτη πρόκληση της Βild: "Ο μ***ας Καραγκούνης"



Συνέβη και αυτό! Κατάσκοπο στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδας έστειλε η εφημερίδα «Bild»!
«Αισθάνομαι σαν τον 007, εγώ, ο ρεπόρτερ της ''Bild'', είμαι κατάσκοπος ανάμεσα στους Έλληνες αντιπάλους μας την Παρασκευή. Μένουν σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, 38 χιλιόμετρα έξω από τη Βαρσοβία. Εδώ προετοιμάζονται οι Έλληνες για τον προημιτελικό. Εδώ μένω κι εγώ τώρα, λειτουργώντας ως ''Δούρειος Ίππος'' για την ''Bild''» γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει:

Μάλιστα για τους Έλληνες διεθνείς γράφει τα εξής προκλητικά: «Ο τυπικός Έλληνας παίκτης είναι ως εξής: φορά γαλανόλευκες παντόφλες, γαλανόλευκη φόρμα κι έχει μούσι τριών ημερών. Μάλλον οι Έλληνες το μακραίνουν, μέχρι να αποκλειστούν».
Το απαράδεκτο ρεπορτάζ συνεχίζει με τα ακόλουθα εξωφρενικά: «Ακούω κάποιον να ουρλιάζει στην αυλή. Τρέχω έξω και βλέπω τον Γιώργο Καραγκούνη. Φωνάζει πολύ δυνατά. Κάθε δεύτερη λέξη που χρησιμοποιεί είναι το ''μ….α''. Την Παρασκευή δεν θα παίξει. Ο ''μ***ας Καραγκούνης'' είναι τιμωρημένος. Το απόγευμα βλέπω τον Γιώργο Σαμαρά. Αυτόν που γυαλίζει το μαλλί του με βερνίκι παπουτσιών.
Οι Έλληνες το διασκεδάζουν. Προχωρούν χέρι-χέρι, μιλούν και γελάνε πολύ. Το βράδυ; Μέχρι τη 01.00 είμαι στο λόμπι του ξενοδοχείου και δεν εμφανίζεται κανένας Έλληνας. Τώρα ακόμη και η μηχανή του καφέ κάνει διάλειμμα».


madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: