ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τρία χρόνια από το θάνατο του Michael Jackson.. (video)

Το παιδί-θαύμα που «κατέκτησε» τον κόσμο!!!
Τρία χρόνια πέρασαν από το θάνατο του βασιλιά της ποπ Michael Jackson που το 2009 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο UCLA. Κανείς από τους εκατομμύρια θαυμαστές του δεν πίστευε την είδηση. «Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, από ανακοπή καρδιάς».
Ο θάνατός του συγκλόνισε εκατομμύρια θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ η αιτία του θανάτου έγινε αντικείμενο έρευνας πολλών μηνών. Οι τελευταίες επίσημες πληροφορίες έλεγαν ότι ο Michael Jackson πέθανε ξαφνικά αφού του χορηγήθηκε ένα συγκεκριμένο φάρμακο.

Μόλις το Νοέμβριο του 2011, δικαστήριο της Καλιφόρνιας έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας τον προσωπικό του γιατρό, Conrad Murray. Χορήγησε μοιραίο κοκτέιλ φαρμάκων με σκοπό την ανακούφιση των χρόνιων πόνων στη μέση.
Λίγο πριν «φύγει», ο «βασιλιάς» ετοιμαζόταν για μία σειρά συναυλιών που θα ξεκινούσαν στο Λονδίνο στις 13 Ιουλίου και θα ολοκληρώνονταν το Μάρτιο του 2010. Τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις του είχαν εξαντληθεί ήδη από το Μάρτιο του 2009.
Ο Τζάκσον ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ το 1994 παντρεύτηκε την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί. Ο γάμος του, όμως, με την κόρη του βασιλιά του rock ‘n roll, δεν κράτησε ούτε δύο χρόνια.
Φεύγοντας από τη ζωή ο Michael Jackson άφησε πωλήσεις 750 εκατομμυρίων δίσκων,



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: