ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Δίκτυο pro-tasis Κάρτα δράσης: Εκστρατεία ευαισθητοποίησης οδηγών και πεζών!

Η κάρτα δράσης είναι μια πρωτοβουλία του Δικτύου πολιτών pro-tasis, που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες, είτε βρίσκονται στη θέση του οδηγού, είτε στη θέση του πεζού. Τα μέλη του Δικτύου pro-tasis πιστεύουμε στη δυνατότητα που έχουμε ως κοινωνία να αλλάξουμε νοοτροπία, σεβόμενοι τους κανόνες και τους συμπολίτες μας και αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί.
Κάνοντας χρήση της κάρτας δράσης επιδιώκουμε να τραβήξουμε την προσοχή όσων μας στερούν το δικαίωμα σε μια πιο ποιοτική και λειτουργική καθημερινότητα, είτε από αμέλεια, είτε από πρόθεση. Επιδιώκουμε παράλληλα, και βεβαίως σε βάθος χρόνου, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μας επιτρέψουν να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές μια διαφορετική κουλτούρα αντίληψης του δημόσιου χώρου.
Μέσα από την εκστρατεία ευαισθητοποίησης ο καθένας μας μπορεί να γίνει κοινωνός της αντίληψης αυτής και ταυτόχρονα συμμέτοχος σε μια προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας που έχει ως επίκεντρο την ατομική ευθύνη.


Διάδωσε το μήνυμα κι εσύ. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σου.
Την κάρτα δράσης μπορείτε να την προμηθευτείτε δωρεάν από τα παρακάτω καταστήματα: α) Βιβλιοπωλείο Αθανασιάδης, β) Cafe Bar Κόκκινο Μήλο, γ) Τσιομπάνος (τσάντες), δ) Αφισόραμα Κοζάνης, ε) Cafepolis Κοζάνης, στ) Ωρα για Σάντουϊτς (Τσικριτζής).




Από τον Χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: