ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Την Τετάρτη η κρίσιμη συνέλευση της Super League

Την ερχόμενη Τετάρτη θα λάβει τελικά χώρα η κρίσιμη συνέντευξη της Super League στην οποία θα συζητηθούν τα των μη αδειοδοτημένων ομάδων καθώς επίσης και η πρόταση Παπουτσάκη για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, την Τετάρτη (27/06) και ώρα 14.00, θα γίνει η γ.σ. την οποία περιμένουν με αγωνία πολλές ομάδες. Κι αυτό διότι αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τις τιμωρίες των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν, καθώς επίσης και με την πρόταση Παπουτσάκη για αύξηση των ομάδων σε 19.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 27/06/2012 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:


1. Προτάσεις ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού ως προς την αναδιαμόρφωση των συνεπειών εκ της μη λήψης άδειας, για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 καθώς και την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ, 2012 – 13.


2. Συμβατικές σχέσεις του συνεταιρισμού με τον Όμιλο Forthnet.


3. Συζητήσεις με τον Π.Σ.Α.Π. και την Ένωση Β'-Γ' Εθνικής Κατηγορίας, αναφορικά με την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων ποδοσφαιριστών - ΠΑΕ & TAΠ (τροποποίηση Κ.Ι.Μ. και εν ισχύ Σ.Σ.Ε.) & σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Κέρκυρα, αναφορικά με προσφυγές ποδοσφαιριστών.


4. Αίτημα ΠΑΕ Α.Ε.Κ. περί έναρξης διαβούλευσης της Super League με το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με συγκεκριμένη πρόταση περί ρύθμισης αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων δόσεων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών προς το Ελληνικό Δημόσιο.


5. Διάφορα»


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: