ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Superleague 2012-13: Ο Πλατανιάς κέρδισε την άνοδο από τη Football League

Ολοκλήρωσε το "θαύμα" ο Πλατανιάς! Πανηγυρισμοί σε όλα τα Χανιά!
Την άνοδό του στη Superleague για πρώτη φορά στην ιστορία του, πανηγυρίζει από σήμερα ο Πλατανιάς Χανίων, μία αγωνιστική πριν τη λήξη των πλέι οφ της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα της Κρήτης, αν και ξεκίνησε ως αουτσάιντερ, κατάφερε στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος να πάρει το τρίτο «εισιτήριο», μετά τους Πανθρακικό και Βέροια.
Ο Πλατανιάς επιβλήθηκε με 3-0 της Καλλονής και συνδυασμό με την ήττα της Καλλιθέας από την Παναχαϊκή, εξασφάλισε την άνοδο στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Η 5η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Football League έμελλε να βγάλει νικητή στη διαδικασία, με τον Πλατανιά να εξασφαλίζει μια στροφή πριν το τέλος, την άνοδο στα σαλόνια της Super League.

Η ομάδα των Χανίων επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Καλλονής (τα γκολ: 20' Δημήτρης, 47' αυτ. Μήτσης, 63' Μαρτσάκης) και σε συνδυασμό με την νίκη της Παναχαϊκής επί της Καλλιθέας με 2-1 (τα γκολ: 62' Ουρτάδο, 86' Φουρτάδο - 74' Μαρουκάκης) εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση που του χάρισε τον προβιβασμό.
Ο Πλατανιάς γίνεται έτσι η 3η ομάδα της Κρήτης που θα συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία και η 65η συνολικά (μαζί με τις κυπριακές).
Συμπληρώθηκε μετά από την εξέλιξη το παζλ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη Super League της νέας περιόδου, μετά την απ' ευθείας άνοδο της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Πανθρακικού.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Παναχαϊκή - Καλλιθέα 2-1
Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Ιωάννου, Αντονι, Ουαταρά, Φουρτάδο, Πακάλτσης, Ατματζίδης (87' Τσεμπερίδης), Φούφουλας, Κοιλιάρας (70' Κοκκίνης), Σπίνουλας (77' Κωνσταντινίδης), Ουρτάδο.
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ρουσάκης (65' Ρουσάκης), Αρκούδας, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Κατσίκης, Καλτσάς, Ντιαλό (55' Μαρουκάκης).
Πλατανιάς - ΑΕΛ Καλλονής 3-0
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73' Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (73' Μανουσάκης), Δράμι (62' Μαρτσάκης), Ναζλίδης.
ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας (68' Βλαστέλλης), Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (75' Βαλιός), Ντος Σάντος (46' Ταραχούλσκι), Μανουσάκης, Τραορέ, Μανούσος.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: