ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Έβαλε φωτιά στην πρώην σύντροφό του ήθελε να την κάψει ζωντανή (video)

Ένας αμερικανός στην Φλόριντα των ΗΠΑ έβγαλε όλη του την σκληρότητα στην πρώην σύντροφό του βάζοντάς της στην κυριολεξία φωτιά.
Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες. Η 40χρονη είχε κανονίσει να συναντηθεί με τον πρώην σύντροφό της έξω από ένα βενζινάδικο – μίνι μάρκετ για να παραλάβει το γιο της.
Ήταν τυχερή όμως μέσα στην ατυχία της γιατί κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το συγκλονιστικό περιστατικό που ο πρώην σύντροφός της την περιέλουσε με πετρέλαιο και την πυρπόλησε απειλώντας τη μάλιστα και με ένα μαχαίρι.
Κάποια στιγμή που η 40χρονη κατάλαβε τι επρόκειτο να συμβεί προσπάθησε να του ξεφύγει και να κρυφτεί μέσα στο κατάστημα κλείνοντας την κεντρική πόρτα αλλά ο 52χρονος πρώην σύντροφός της την κυνήγησε κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλώντας την, την ανάγκασε να ανοίξει την πόρτα.
Τότε ήταν που συνέβη και το τραγικό περιστατικό. Η άτυχη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει από το κάψιμο και του φώναζε να την αφήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο 52χρονος πρώην σύντροφός της κατάφερε να διαφύγει με τα πόδια χωρίς μεταφορικό μέσο πράγμα που βοήθησε την αστυνομία να τον συλλάβει τρεις ώρες αργότερα.
Αν και η κατάσταση της υγείας της 40χρονης είναι σοβαρή οι γιατροί ανέφεραν ότι θα ζήσει.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…. ​​

 
Star.gr

 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: