ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έφτιαξε κόμμα γαλλίδα πορνοστάρ (video)

Κόμμα – και μάλιστα ακροαριστερό – δημιούργησε η γνωστή Γαλλίδα πορνοστάρ κ. Σελίν Μπαρά με 180 ταινίες στο ενεργητικό της.
Όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «Φιγκαρό» η κ.Σελίν Μπαρά κατατάχθηκε στην κατηγορία των πλέον πρωτότυπων υποψηφίων, που επιδιώκουν την εκλογή τους στο Κοινοβούλιο της χώρας.

Η νεαρή μελαχρινή 33 χρονη με το πλούσιο στήθος κατέθεσε την υποψηφιότητά του τη Δευτέρα στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Ariège
Μαζί με το σύζυγό της Κύριλο η κ. Μπαρά ίδρυσε τον Αύγουστο του 2011,ένα αντι-θεϊστική κίνημα (Mal), ένα κόμμα, το οποίο χαρακτηρίζεται ακροαριστερό, κατά του ρατσισμού και αντι -καπιταλιστικό.
Σύμφωνα με την «Φιγκαρό» η πορνοστάρ τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης της πορνείας σε αυστηρά προσδιορισμένα διαμερίσματα της πόλης, εβδομάδα 30 ωρών εργασίας, εθνικοποίηση όλων των τραπεζών και δωρεάν παροχή νερού και ηλεκτρικής ενέργειας στους Γάλλους. Επίσης προτείνει να κλείσουν στη Γαλλία όλες οι εγκαταστάσεις θρησκευτικής σημασίας αφού δηλώνει κατά όλων των θρησκειών.
Δείτε εδώ ένα …εκλογικό της video:

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: