ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Δρομολογείται η αναγνώριση των Ιαματικών πηγών Κιβωτού (video)

Το χώρο των Ιαματικών πηγών Κιβωτού επισκέφθηκε διαπιστευμένη κινητή μονάδα, με πρωτοβουλία του Δήμου Γρεβενών προκειμένου... να διερευνηθεί η ποιότητα των ιαματικών πηγών και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού. Αναλύσεις οι οποίες προβλέπονται για να αναγνωριστεί η πηγή.
Ο διευθυντής των διαπιστευμένων εργαστηρίων του Κράτους, χημικός Μηχανικός Αλέξανδρος Γούναρης, αναφέρει σχετικά
«Σκοπός της παρουσίας μας με την κινητή μονάδα είναι να μετρήσουμε κάποιες παραμέτρους που γίνονται στο πεδίο και δεν μπορούν να μετρηθούν στο... εργαστήριο, όπως θερμοκρασία, διαλυμένα πτητικά (υδρόθειο), το εξασθενές χρώμιο, διοξείδιο του άνθρακα .




Οι υπόλοιπες μετρήσεις θα γίνουν στο εργαστήριο σε δείγματα που θα μεταφερθούν και κάποιες από αυτές θα γίνου στο κέντρο ερευνών «Δημόκριτος»
Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουτσίδης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κατερίνα Πέτρου και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΚΕΓ Βάιο Κόραβο, παρακολούθησε από κοντά τις μετρήσεις και σημείωσε
«Είμαστε στο χώρο των ιαματικών πηγών Κιβωτού οι οποίες πρέπει σύμφωνα με το νόμο να αναγνωριστούν οι ιδιότητες. Σήμερα γίνονται οι αναλύσεις που είναι απαραίτητες για την αναγνώριση τους μιας και αυτό που σχεδιάζουμε είναι ένα θερμαλιστικό κέντρο στην περιοχή»


ευχαριστούμε το "grevenanea.gr" για το ρεπορτάζΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: