ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Νεκρός ο τραπεζικός υπάλληλος που έπεσε από την Ακρόπολη... (video)

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε 42χρονος άνδρας που έπεσε σήμερα το πρωί από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και κατέληξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος εργαζόταν στην Εμπορική Τράπεζα. Έλειπε τις προηγούμενες δύο εβδομάδες με άδεια και σήμερα επέστρεψε στα καθήκοντα του. Κάποια στιγμή έφυγε και οι συνάδελφοι του πίστεψαν ότι έκανε διάλειμμα.
Είπε στους συναδέλφους του κάποια στιγμή “φεύγω, έχω μια δουλειά” βγήκε από το υποκατάστημα της τράπεζας και εξαφανίστηκε.
Η ώρα περνούσε, εκείνος δεν επέστρεφε και ανησύχησαν. Μετά από λίγο έμαθαν τι είχε συμβεί... Κανείς στο άκουσμα της είδησης της πτώσης ενός άνδρα από τον Ιερό Βράχο δεν μπορούσε να να συνδυάσει τα γεγονότα.

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, ο 42χρονος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες άτυχος 42χρονος τραπεζικός υπάλληλος είχε επάνω του μονάχα ένα χαρτί με τα στοιχεία του.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις εννέα το πρωί, όταν νεαρός άνδρας έπεσε από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων τουριστών.
Ο άνδρας έπεσε στο σημείο που βρίσκονται οι κερκίδες του θεάτρου Διονύσου ακριβώς κάτω από τα τείχη της Ακρόπολης.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με εννέα άνδρες. Στο σημείο έσπευσαν επίσης άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι τον απεγκλώβισαν από δύσβατο σημείο στο οποίο είχε πέσει.
Το μόνο που μπόρεσε να πει στους άνδρες της ΕΜΑΚ που κατάφεραν να τον πλησιάσουν για να τον απεγκλωβίσουν απ' το σημείο όπου είχε καταλήξει πέφτοντας ήταν : "Πάρτε με από εδώ! Πονάω παντού".
Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε εν ζωή και τον μετέφερε στο νοσοκομείο με πολύ βαριά τραύματα στο κεφάλι και ολόκληρο το σώμα από την πτώση.
Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον διατηρήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν ποια ήταν τα πραγματικά αίτια της πτώσης. Αν δηλαδή ο 42χρονος έπεσε με πρόθεση να αυτοκτονήσει ή εάν έκανε κάποια παράτολμη κίνηση κοντά στην άκρη των τειχών και χάνοντας την ισορροπία του καταλήγοντας στα βράχια.
Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διευκρινιστούν τα αίτια της πτώσης καθώς και το εάν πρόκειται για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας.


madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: