ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Έβρος: Λεωφορείο πάτησε 12χρονο παιδί!!!

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για έναν 12χρονο από την Γεωργία που είχε έρθει στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, το παιδάκι είχε έρθει στη χώρα μας με γκρουπ (με άλλα παιδάκια) για να συμμετάσχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Δυστυχώς όμως τραυματίστηκε σοβαρά όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε τον πάτησε με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να γυρίσει ακόμα στη χώρα του.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής γύρω στις 21:30 στη Γεμιστή του Έβρου λίγο πριν τα σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν όταν κάποια στιγμή το παιδί θέλησε να κατεβεί για λίγο από το λεωφορείο. Όμως ο οδηγός δεν το αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να το «πατήσει» και μάλιστα δύο φορές, κάνοντας μια φορά όπισθεν και ξανά μπροστά.
Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση που διήρκησε 8 ώρες, από τις 10 την Κυριακή το βράδυ μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί, ενώ χρειάστηκε να του χορηγηθούν 20 φιάλες αίματος.
Το παιδί νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Π.Γ.Ν.Α. και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή σύμφωνα με το Διοικητή του νοσοκομείου.


e-evros
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: