ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

18χρονη Σουδέζα καταγγέλει βιασμό από πέντε θεσσαλονικείς!!!

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες στη Σκιάθο. Η 18χρονη γυναίκα από τη Σουηδία έκανε διακοπές στο νησί των Σποράδων και σε ένα μπαρ γνώρισε, όπως είπε, τους 5 Έλληνες που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, οι πέντε Έλληνες προσφέρθηκαν να την πάνε στο ξενοδοχείο της, πράγμα που η ίδια δέχθηκε. Όμως στην πορεία, άλλαξαν διαδρομή και την οδήγησαν στο δωμάτιο του ενός από αυτούς.
Η Σουηδέζα υπέβαλε μήνυση στην Αστυνομία γιατί, όπως ανέφερε, οι πέντε νεαροί και την εξανάγκασαν να τους κάνει στοματικό έρωτα και δεν την άφηναν να φύγει! ''Φώναζα, καλούσα σε βοήθεια αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη και με κρατούσαν χωρίς την θέλησή μου'' φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Η ιατροδικαστική εξέταση όμως, έδειξε ότι η 18χρονη δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ δεν βρέθηκαν και ίχνη συνουσίας. Παρ’ όλα αυτά, οι νεαροί Θεσσαλονικείς ηλικίας 20 και 22 χρόνων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα που θα κρίνει αν συντρέχει λόγος να τους ασκηθεί ποινική δίωξη.
Όλα αυτά έρχονται στο φως δύο μέρες μετά από μια ανάλογη υπόθεση στη Ρόδο. Εκεί ένας 17χρονος Αλβανός κατέβασε το μαγιό 11χρονης και σύμφωνα με τη μητέρα της, που έβλεπε το όλο σκηνικό, προσπάθησε να τη βιάσει


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: