ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωσε τον Μάκο η Μόναχο 1860

Παίκτης της Μόναχο 1860 είναι και επίσημα...πλέον ο Γρηγόρης Μάκος, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του διεθνούς μέσου για τα επόμενα δύο χρόνια.
«Είναι επίσημο. Ο Γρηγόρης Μάκος είναι "λιοντάρι". Ο διεθνής Έλληνας υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Μόναχο 1860 και θα αγωνίζεται με το νούμερο '21 '» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας.
«Ήταν σημαντικό για μένα να γίνει η μεταγραφή στη Γερμανία» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρώην πλέον παίκτης της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στα «λιοντάρια».
Εν συνεχεία μίλησε:
Για την... μετανάστευσή του στη Γερμανία: «Όταν κάποιος αφήνει το σπίτι του, πάντα του λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι του. Αυτό όμως είναι δευτερεύον για μένα, γιατί θέλω να ανέβω επίπεδο γρήγορα».
Για το γερμανικό ποδόσφαιρο: «Είναι η καλύτερη αγορά για ένα ποδοσφαιριστή για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Για τη χώρα μας είναι δώρο για τους ποδοσφαιριστές ότι μπορούν να παίζουν έξω. Οι ομάδες μας έχουν επωφεληθεί τρομερά τα τελευταία χρόνια».
Για την πόλη του Μονάχου: «Η πόλη με εντυπωσίασε πραγματικά, αν και δεν ήταν ο λόγος για τη μεταγραφή μου»
Για την παρουσία του στο Euro 2012: «Ο καθένας σε παρακολουθεί και το ενδιαφέρον των media είναι τεράστιο. Ήταν σαν μία επιπλέον ώθηση στην καριέρα μου».




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: