ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Το ζώδιο σας το καλοκαίρι 2012. Έρωτας - σχέσεις

Καλοκαιρινοί, εφήμεροι έρωτες ή σχέσεις που θα καταφέρουν να αντέξουν στον χρόνο; Τι αρέσει σε έναν Κριό, τι προσέχει ο Ζυγός και τι δεν αντέχει ένας Ιχθύς; 
Η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου βάζει στο μικροσκόπιο και τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και δίνει όλες τις απαντήσεις που θα πρέπει να γνωρίζετε ειδικά φέτος το καλοκαίρι για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός
Για να κατακτήσετε έναν Κριό, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι σε όλα του είναι πρωτοπόρος, ενώ σπάνια τον ενδιαφέρουν οι περιουσίες. Ο,τι έχει είναι στη διάθεση του συντρόφου του, διότι δεν του αρέσει να ικανοποιεί μόνο τις δικές του επιθυμίες αλλά να κάνει και τους άλλους ευτυχισμένους. Ο τυπικός Κριός μπορεί να φάει με έναν ζητιάνο ή ακόμα και με έναν βασιλιά με την ίδια θέρμη και διάθεση. Θα πρέπει να τον παινεύεις, να τον ανταμείβεις και να κρατάς τη φήμη του ψηλά. Ξέρει να αγαπά και να εγκαταλείπει πρώτος τη σχέση σε περίπτωση που βαρεθεί. Το πάθος που χαρακτηρίζει τους Κριούς για ηγεσία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού τους και στον έρωτα.


Ταύρος
Ατομα προσεκτικά, σταθερά, φιλόξενα, μετρημένα, συντηρητικά. Αγαπούν τη φύση, τα ζώα αλλά και ό,τι μπορεί γι’ αυτούς να θεωρηθεί ξεχωριστό. Τους αρέσει η πολυτέλεια και το χρήμα, καθώς έτσι πιστεύουν ότι λυτρώνονται από την ανασφάλεια που τους διακατέχει. Είναι εγωιστές και επίμονοι, ενώ διαθέτουν καλή μνήμη και μεγάλη φαντασία. Η αναπτυγμένη διαίσθηση είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει, ενώ έχουν κλίση στη μαγειρική και έντονη δημιουργικότητα. Είναι ένα ζώδιο το οποίο το χαρακτηρίζει η αδράνεια και η αγάπη προς καθετί εύκολο. Πολλές φορές γίνεται βαρετός, αναίσθητος, φιλήδονος. Διαθέτει αχόρταγες σεξουαλικές ορέξεις, του αρέσουν τα προκαταρτικά ερωτικά παιχνίδια, είναι ανέμελος κκαι αισθησιακός, ενώ χαίρεται τον έρωτα χωρίς προκαταλήψεις.


Δίδυμοι
Δραστήριοι, έξυπνοι, συνετοί, πνευματώδεις, εύστροφοι, ευφυείς, οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι με ανεπτυγμένη αντίληψη. Νευρικοί, επιπόλαιοι, με μεγάλη κλίση προς τις επιστήμες και την Τέχνη. Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να μπορούν εύκολα να τρυπώσουν στην καρδιά του προσώπου που τους ενδιαφέρει. Διαθέτουν μιαν ακόρεστη σεξουαλική περιέργεια, ενώ οι έρωτες δεν τους αφήνουν σημάδια. Το καλύτερο φάρμακο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατακτήσετε έναν Δίδυμο είναι να μην τον παίρνετε ποτέ στα σοβαρά και να τον αγνοείτε όπου χρειάζεται. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και καλοί εραστές με φαντασία, ενώ διαθέτουν ανεβασμένη λίμπιντο. Είναι περιποιητικοί, σεξουαλικά συνεργάσιμοι και θέλουν να αισθάνονται ότι τους αγαπάνε.


Καρκίνος
Ο καρκίνος χαρακτηρίζεται από την υπερβολική ευαισθησία του. Είναι συνήθως άτομα ντροπαλά, συνοφρυωμένα και πληγώνονται ιδιαίτερα εύκολα. Διαθέτουν ζωηρή φαντασία, επιμονή και υπομονή. Ενεργούν πάντα προς το συμφέρον τους, είναι φιλάργυροι και δύσπιστοι, αλλά έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του γούστου. Επίμονοι στις ιδέες του, καλοί επιχειρηματίες, συνετοί και προσεκτικοί. Στην καρδιά τους κυριαρχούν η οικογένεια και ο έρωτας, αλλά πολλές φορές βλέπουν τον άλλον σαν ιδιοκτησία τους. Είναι πιστοί ,με ειλικρινή αισθήματα, ενώ πληγώνονται εύκολα. Επειδή είναι ανασφαλείς, πρέπει συνεχώς να τους δείχνουν πως τους αγαπάνε. Τους αρέσει η οικογένεια και το σπίτι και είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν τους δικούς τους όταν τους χρειάζονται. Είναι ευμετάβλητοι σαν χαρακτήρες και αλλάζουν συνεχώς διάθεση. Εκεί που είναι εύθυμοι, ξαφνικά γίνονται μελαγχολικοί.


Λέων
Είναι το ζώδιο που λέει το όνομά τ [Δήμητρα Παπανικολοπούλου, αστρολογική σύμβουλος σχέσεων, πολιτική αστρολόγος www.semiramis.com.gr] ου, λέων: δυνατό, με μεγάλη ζωτικότητα και ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες. Ατομα φιλόδοξα, ανυπόμονα, ματαιόδοξα και υπερφίαλα. Απαιτητικά και αυταρχικά, επιδιώκουν να εξουσιάζουν τα πάντα. Η αξιοπρέπεια, η υπερηφάνεια, η ισχυρή θέληση, η δημιουργικότητα, η αυτοπεποίθηση είναι μερικά από τα θετικά στοιχεία ενός Λέοντα. Προσπαθούν να γίνουν καλοί οικογενειάρχες, αγαπούν τα παιδιά, αλλά συνήθως οι γάμοι τους είναι αποτυχημένοι. Θέλουν να κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους τους άλλους. Τα αρνητικά χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου είναι η πονηράδα, η υπερβολική θέληση για την ηγεμονία και την πρωτιά, η απερισκεψία, η σπατάλη και η τεμπελιά.


Παρθένος
Ορθολογιστές, οι Παρθένοι είναι πρακτικοί και χρησιμοποιούν το μυαλό τους κατάλληλα σε συγκεκριμένα θέματα. Διαθέτουν αυστηρούς κανόνες ηθικής και είναι άδολοι, ειλικρινείς, εργασιομανείς και αυστηροί στην κριτική τους απέναντι στον εαυτό τους και στους άλλους. Συχνά είναι επιφυλακτικοί και αντιπαθούν τις ευθύνες. Δύστροποι και αποκλειστικοί στις απόψεις τους. Τους αρέσει οι τάξη, αλλά οι ίδιοι είναι τσαπατσούληδες. Οι παρθένοι διαθέτουν έναν ξεχωριστό τρόπο να επιλύουν τα προβλήματα τρίτων αλλά ποτέ τα δικά τους. Είναι αγαθοί, φοβητσιάρηδες και ευσυνείδητοι, αυστηροί στα σφάλματα των άλλων και ελαστικοί στα δικά τους στραβοπατήματα, μιας και σπανίζουν. Κυριεύονται από τον αποκρυφισμό. Συχνά πυκνά οι παρθένοι γίνονται εκνευριστικοί, παραπονιάρηδες, ζουν συνήθως μοναχικά και είναι γεμάτοι ανασφάλειες. Η υπερβολική έννοια για τις λεπτομέρειες τους γεμίζει με άγχος και στρες, με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτοι σε κάθε είδους πάθηση.


Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι άτομα που δημιουργούν ιδεώδη και απαιτούν τα ιδεώδη αυτά να εκπληρωθούν. Δεν είναι απλοί άνθρωποι και για να μπορέσει να τους καταλάβει κανείς θα πρέπει να καταβάλει πολλή προσπάθεια. Είναι ένα ζώδιο με αντιφατικά χαρακτηριστικά, ζηλιάρης, αρμονικός, ξεροκέφαλος, επιπόλαιος, ρηχός, συμβιβάζεται με τις καταστάσεις. Ατομα έντονα κοσμικά και συντροφικά, πολλές φορές όμως κλείνονται στον εαυτό τους. Σπάνια αναγνωρίζουν αυτόν που μπορεί να τους προσφέρει την πραγματική ευτυχία. Οταν τους προσφέρεις όμως αυτό που θέλουν, στο ανταποδίδουν με τρυφερότητα, διότι πιστεύουν υποσυνείδητα ότι θα σε έχουν για πάντα. Συχνά οι Ζυγοί κάνουν μια οικογένεια από συμβιβασμό είτε επειδή υποχρεώνονται είτε επειδή φοβούνται τη μοναξιά ή και γιατί έδιωξαν από κοντά τους αυτόν που πραγματικά τους αγαπούσε.


Σκορπιός
Κανένα άλλο ζώδιο του ζωδιακού δεν έχει τόσες διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικούς χαρακτήρες. Οι Σκορπιοί έχουν αναπτυγμένη τη διπλωματία, γι’ αυτό υπήρξαν μεγάλοι πολιτικοί Σκορπιοί. Εχουν μεγάλη φαντασία, ικανότητα στον λόγο και στο γράψιμο. Ταυτόχρονα όμως, έχουν μέσα τους μεγάλη μνησικακία που κατά βάθος πρέπει να τρομάζει κανείς, διότι ποτέ δεν λησμονούν και πάντα είναι τιμωροί στη ζωή τους. Είναι εργατικοί, θαρραλέοι, αποδοτικοί, ακουστοί, πνευματώδεις, δραστήριοι, περήφανοι, γενναιόδωροι και διαθέτουν μεγάλη παρατηρητικότητα. Η αρνητική πλευρά του Σκορπιού είναι αυτά που κανείς στη ζωή του πρέπει να φοβάται: είναι κακόβουλοι, διεστραμμένοι, σκληρόκαρδοι, πονηροί, προδότες, φθονεροί, βιαστές και σαδιστές. Γενικά, οι Σκορπιοί μπορούν να φτάσουν στην κορυφή αλλά και στον πάτο.


Τοξότης
Οι κλασικοί Τοξότες είναι καλοσυνάτοι, μα αγαθοί. Διαθέτουν άφθονο ενθουσιασμό και ενέργεια. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό υπερβάλλουν κατά πολύ, παρουσιάζουν μιαν αστάθεια στις αποφάσεις τους και μια τρομερή αγάπη προς την ανεξαρτησία. Βρίσκουν πολύ ενδιαφέροντα τα ταξίδια, τον αθλητισμό και το κυνήγι. Απρόσεκτοι και ακραίοι, χωρίς χιούμορ, οι Τοξότες δεν αρέσκονται σε μια καθιστική εργασία, έχουν πολλά ενδιαφέροντα, αλλά ενθουσιάζονται λίγο με τον καθένα. Οταν αρχίζουν μιαν εργασία, τη φέρνουν εις πέρας μέχρις εξαντλήσεως. Η συνεχής δραστηριότητα και η ενεργητικότητά τους αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας. Πολύ μεγάλη αγάπη έχουν για την ανεξαρτησία, ενώ τους αρέσουν οι περιπέτειες και είναι ριψοκίνδυνοι.


Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως φαντάζεται τον έρωτα σαν μονοπάτι γεμάτο με αγκάθια. Πολλές φορές, το βλέπουν σαν κάτι που έχει έρθει από μακριά και δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι. Εάν είναι κάτι που φοβάται, αυτό είναι η απόρριψη, γι’ αυτό πάντα κρατάει αποστάσεις ασφαλείας από τους αγαπημένους του. Είναι αυτό που λέμε «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται». Αν θέλεις να κερδίσεις ένα άτομο του ζωδίου αυτού, θα πρέπει να είσαι πολύ συνεπής και να μην το στήνεις στα ραντεβού. Θα εκτιμήσει πάρα πολύ, επειδή είναι τσιγκούνης, να πληρώσετε εσείς τα έξοδά σας, παρ’ όλο που στο τέλος δεν θα σας αφήσει να το κάνετε. Είναι ψυχρός, διότι μπερδεύει την αγάπη με το καθήκον και το πάθος με την υποχρέωση. Μετράει γι’ αυτούς πάρα πολύ η γνώμη των άλλων, ενώ τους ενδιαφέρει πάρα πολύ η εξωτερική εικόνα τους.


Υδροχόος
Ευχάριστος, κοινωνικός, εκκεντρικός, ιδεολόγος, εφευρετικός, καλός φίλος, ρομαντικός, αποφασιστικός, με φανταστική αντίληψη, ο Υδροχόος είναι ένας μοναδικός άνθρωπος με τάση στις επιστήμες και αφάνταστα δυνατός, αφού δεν υποκύπτει σε τίποτα και σε κανέναν. Ισως το πιο ολοκληρωμένο ζώδιο. Σοβαρός και υπεύθυνος, θέτει πάντα πρόγραμμα και στόχους στη ζωή του. Καλός ομιλητής, ώριμος στη σκέψη και με πολλές εμπειρίες, είναι ικανός να ακολουθήσει μιαν άψογη πολιτική και επαγγελματική σταδιοδρομία. Διαθέτει ασυναγώνιστα ταλέντα και μια εκπληκτική ικανότητα να προσαρμόζεται στις καταστάσεις, να ξεφεύγει από διάφορα λάθη και, ενώ όλοι νομίζουν πως έχει χαθεί, να εμφανίζεται ανανεωμένος και δυνατός όσο ποτέ. Προετοιμάζει τον εαυτό του με τρόπο ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε. Θέλει να δείχνει δυνατός και σκληρός, αλλά κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητος.


Ιχθύες
Εξυπνοι, ευφάνταστοι, δημιουργικοί. Είναι ανθρωπιστές, αδιαφορούν για τις προσωπικές τους ανέσεις και ανάγκες και δείχνουν αυτοθυσία. Λόγω της ευαισθησίας τους, έχουν ευμετάβλητες διαθέσεις. Παρ’ όλο που έχουν πολλά συναισθήματα, σπάνια εκφράζουν τις συγκινήσεις τους. Είναι διαισθητικοί και έχουν τάση προς τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό, με ικανότητες μέντιουμ. Υποστηρίζουν το δίκιο. Καλύτερα αποδίδουν σε μια δουλειά μαζί με κάποιον άλλον παρά μόνοι τους. Μπορείς να τους εμπιστευτείς, επειδή είναι εχέμυθοι. Παρασύρονται από τους άλλους και συχνά νιώθουν ότι δεν τους καταλαβαίνουν. Εχουν μια τάση προς τεμπελιά. Η υπερευαισθησία τους τούς κάνει ψυχικά ευμετάβλητους και πότε είναι χαρούμενοι και πότε λυπημένοι. Εχουν γρήγορη αντίληψη και πετυχαίνουν σε δουλειές που χρειάζονται επιμέλεια και διακριτικότητα. Εχουν κλίση στη μουσική και στα καλλιτεχνικά.


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: