ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε 30.000 για Facebook και Τwitter!

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που δημοσιεύτηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια εγκρίθηκε η χορήγηση 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Facebook, 6.150 ευρώ για τη δημιουργία καναλιού στο YouTube, 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Twitter, άλλα τόσα για τη δημιουργία λογαριασμού στο Google+ και μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμη για ενέργειες που συνολικά ανέρχονται στο ποσό των 83.025 ευρώ.
H απόφαση έχει ημερομηνία υπογραφής στις 26 Ιουνίου 2012 ενώ η σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια έγινε μία ημέρα αργότερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σελίδα της Περιφέρειας στο Facebook βρίσκεται εκτός λειτουργίας, όπως και το κανάλι στο YouTube.
Από την πλευρά της, η Περιφέρεια με ανακοίνωσή της καταδικάζει τα δημοσίευματα, μιλώντας για «συκοφαντικά σχόλια», αθλιότητες και λασπολογία και υπογραμμίζοντας ότι η όλη διαδικασία είναι διαφανής μέσω δημόσιων διαγωνισμών και πως το Πρόγραμμα αφορά τη «στοχευμένη διάχυση μιας θετικής εικόνας της Δυτικής Ελλάδας διαμέσου όλων των σύγχρονων μορφών διαδικτυακής επικοινωνίας.
Επιπροσθέτως, τονίζει ότι προβλέπεται «η δημιουργία ηλεκτρονικού profile και δημιουργία δικτύου και στα τρία κοινωνικά δίκτυα αλλά και η συνεχής, καθημερινή διαχείρισή τους».
Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει δώσει πεντακάθαρα δείγματα γραφής για το πώς διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα και είναι πάντα ανοιχτή στη δημιουργική κριτική. Όχι, όμως, και στη λασπολογία, γι’ αυτό είναι υποχρεωμένη να αποδοκιμάσει κατηγορηματικά αυτές τις αθλιότητες και ταυτόχρονα να υπογραμμίσει την σταθερή της απόφαση να συνεχίσει τις προσπάθειες για την ανάδειξη και προβολή της Δυτικής Ελλάδας».


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: