ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

5.000 αστυνομικοί από τα γραφεία... στους δρόμους!!!

5.000 αστυνομικοί οι οποίοι σήμερα απασχολούνται σε υπηρεσίες γραφείου θα ενισχύσουν την αστυνόμευση στον δρόμο δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας σε συνέντευξή του στο «Βήμα». Οι αστυνομικοί αυτοί θα αντικατασταθούν από υπαλλήλους δημοσίων φορέων που θα καταργηθούν.
Ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι ο στόχος του είναι να φτάσουμε κάποια στιγμή στο σημείο να είναι στον δρόμο και αποκλειστικά στον δρόμο, πολύ περισσότεροι ένστολοι. «Για αυτό έχω ζητήσει μία μελέτη από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας -και το προσχέδιο μου έχει παραδοθεί- με την οποία 5.000 αστυνομικοί περίπου, οι οποίοι εκτελούν υπηρεσίες γραφείου, μπορούν να υποκατασταθούν από εργαζόμενους, οι οποίοι απελευθερώνονται από τους καταργούμενους δημόσιους φορείς».
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε επίσης κατόπιν εντολής και του Πρωθυπουργού στον ίδιο έχει συσταθεί ειδική επιτροπή, η οποία μελετά το προσωπικό που χρειάζεται για τις φυλάξεις κτιρίων και ατόμων. «Άνω των 3.000 Ελλήνων αστυνομικών ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο και είμαι βέβαιος ότι κι από εκεί μπορούν να προκύψουν σημαντικές εξοικονομήσεις προσωπικού. Άρα μιλάμε για επιπλέον χιλιάδες αστυνομικούς στον δρόμο. Φανταστείτε τη διαφορά του κέντρου της Αθήνας αν μπορούσαμε να διαθέσουμε ακόμα 1.500 ή 2.000 ένστολους, οι οποίοι να βρίσκονται κάθε μέρα εκεί» τόνισε ο κ. Δένδιας.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: