ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μακελειό σε κινηματογράφο - 6χρονο παιδί και βρέφος ανάμεσα στα θύματα (videos)

Μακελειό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν ένοπλος μασκοφόρος άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο στο Ντένβερ του Κολοράντο κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής του νέου «Σκοτεινού Ιππότη».
Σύμφωνα με τις Αρχές, 12 είναι τελικά οι νεκροί (και οχι 14 όπως είχε αναφερθεί αρχικά ) ανάμεσά τους ένα παιδάκι 6 χρονών και ένα βρέφος!
Τον 24χρονο, το James Holmes, έχει συλλάβει η αστυνομία ως υπαίτιο του τραγικού συμβάντος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο αυτοκίνητό του βρέθηκε επιπλέον οπλισμός, ενώ ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως υπάρχουν εκρηκτικά στο σπίτι του.

Ο αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, δηλώνει θλιμένος και σοκαρισμένος, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για το τραγικό γεγονός.
Το περιστατικό έγινε στους κινητογράφους Century, που βρίσκονται σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Ορόρα, κατά τη διάρκεια τη μεταμεσονύχτιας πρεμιέρας. Στο χώρο επικράτησε πανικός, με τους παριστάμενους να βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ένοπλος που φορούσε αντισφυξιογόνα μάσκα άνοιξε πυρ στο κέντρο έξω από τις αίθουσες που γινόταν η προβολή, έχοντας ρίξει νωρίτερα κάποιου είδους καπνογόνο.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως 15 λεπτά μετά την έναρξη της ταινίας ο δράστης σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να κινείται μέσα στο χώρο. Αλλοι ανέφεραν πως δεν κατάλαβαν αμέσως πως επρόκειτο για αληθινούς πυροβολισμούς, πιστεύοντας πως ο θόρυβος ακουγόταν από ταινία που παιζόταν σε διπλανή αίθουσα.
Η περιοχή περιμετρικά του κινηματογράφου, που στεγάζεται σε εμπορικό κέντρο, έχει αποκλειστεί, ενώ ένας όροφος του εμπορικού κέντρου μετατράπηκε σε αυτοσχέδιο σταθμό παροχής πρώτων βοηθειών.-
Εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο- ντοκουμένο που "τραβήχτηκε" λίγο μετά το μακελειό από ερασιτενική κάμερα. Πανικόβλητοι οι θεατές προσπαθούν να ξεφύγουν δευτερόλεπτα μετά τα πυρά.
Δείτε εδώ απευθείας εικόνα από το Denver.







Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: