ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

700.000 ευρώ θα πληρώσει ένα κουτάκι Pepsi ο Ροναλντίνιο!!!

Μια γκάφα του Ροναλντίνιο κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την Ατλέτικο Μινέιρο, μπορεί να του στοιχίσει περισσότερα από 700 χιλ. ευρώ. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με γνωστή εταιρία αναψυκτικών, αλλά φωτογραφήθηκε να πίνει από κουτάκι ανταγωνιστικής εταιρίας (pepsi).
Ο Ροναλντίνιο ήταν και παραμένει ένα μεγάλο όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τον γνωρίζουν οι πάντες και τον θαυμάζουν εκατομμύρια φιλάθλων, άσχετα αν τα επιτεύγματά του στο χώρο τα τελευταία χρόνια γίνονται ολοένα και λιγότερα. Ο Ροναλντίνιο εξακολουθεί να είναι ένα πρόσωπο που το αναγνωρίζουν όλοι.

Για το λόγο αυτό γνωστή εταιρία αναψυκτικών - coca cola- έχει επιλέξει τον Βραζιλιάνο άσο για να τη διαφημίζει, πληρώνοντάς τον με 700 χιλ. ευρώ το χρόνο. Μέχρι πριν λίγο, όμως, μιας και ο Ροναλντίνιο υπέπεσε σε «ολίσθημα».
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την Ατλέτικο Μινέιρο, ο Ροναλντίνιο εθεάθη να δροσίζεται με αναψυκτικό ανταγωνιστικής εταιρίας - αυτή με το μπλε χρώμα στα ντενεκεδάκια - χωρίς να σκεφτεί πως πληρώνεται από την άλλη εταιρία. Αυτό εξόργισε τους ιθύνοντες των «κόκκινων», ο οποίοι δήλωσαν πως σύντομα θα ακυρώσουν το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ροναλντίνιο.
«Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την ντροπιαστική εικόνα του ποδοσφαιριστή με το αντίπαλο προϊόν στα χέρια. Δεν μπορούμε να το ανεχτούμε αυτό», δήλωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ των «κόκκινων».
Οι «κακές» γλώσσες λένε, πάντως, πως η άστατη ζωή του παίκτη έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο στη λύση του συμβολαίου και απλά το λάθος του Ροναλντίνιο επίσπευσε μια ειλημμένη, από την πλευρά της εταιρίας που εδρεύει στην Ατλάντα,απόφαση.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: