ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ρωσία: Στους 87 έφτασαν οι νεκροί από τις πλημμύρες

Τους 87 έφτασαν οι νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές και οι πλημμύρες στην περιοχή Κρασνοντάρ της Ρωσίας, κοντά στη Μαύρη Θάλασσα.
Την ίδια ώρα τα συνεργεία διάσωσης συνεχίζουν να ανασύρουν πτώματα από τις πληγείσες περιοχές στους πρόποδες του Καυκάσου.
Μόνο στην περιοχή Κριμσκ οι νεκροί έφτασαν τους 76, ανάμεσά τους και ένα 10χρονο κορίτσι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
Εννέα πτώματα βρέθηκαν στο Γκέλεντζικ, λίγο πιο δυτικά, στις όχθες της Μαύρης Θάλασσας και δύο στο γειτονικό λιμάνι Νοβοροσίσκ. Σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass τα πτώματα είχαν παρασυρθεί από τη θάλασσα.
Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί στην πόλη Γκέλενζτικ, καθώς και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλη την περιοχή αναφέρει η naftemporiki.gr. Επίσης διακόπηκε κάθε δραστηριότητα στο λιμάνι του Νοβοροσίσκ
Το ίδιο πρακτορείο, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές, μετέδωσε ότι στην περιοχή Κριμσκ, το ύψος των υδάτων έφτασε τα επτά μέτρα.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: