ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Έκανε τατουάζ που αποτελείται από 880 λέξεις!

Ο πελάτης που μπήκε μέσα στο στούντιο ενός tattoo artist στη Μινεάπολη ήταν αποφασισμένος. Δεν ήθελε να δει κανένα σχέδιο ή δείγμα από όσα είχε ο καλλιτέχνης πάνω στο γραφείο του. Ούτε ιδεογράμματα ή συρματοπλέγματα, ούτε καν ένα «μανίκι» στο χέρι ή κάποια τρισδιάστατη εικόνα στον ώμο…
«Ένα κείμενο έχω γράψει στο χαρτί και αυτό θέλω να «χτυπήσω» στην πλάτη», είπε συμπληρώνοντας: «Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω, εσύ θα μου πεις!».
Ο επαγγελματίας χάρηκε ιδιαιτέρως, καθώς τις περισσότερες φορές οι πελάτες έρχονται κάπως αναποφάσιστοι στο studio. 
Ναι μεν όλοι σχεδόν γνωρίζουν τι θέλουν (πέρα από κάποιες εξαιρέσεις που διαλέγουν το σχέδιο επιτόπου), όμως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που προβληματίζονται με το μέγεθος, το χρώμα αλλά και με το σημείο στο σώμα τους που θα κάνουν εν τέλει το τατουάζ. «Συνήθως όσοι επιλέγουν να «χτυπήσουν» μια φράση ή κάποιες λέξεις στο δέρμα τους, ξέρουν ακριβώς τι θέλουν. Αυτό είναι κανόνας, γιατί συνήθως τα λόγια αυτά σημαίνουν κάτι σπουδαίο γι’ αυτούς και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν γνώμη».
Έλα, όμως, που ο καλλιτέχνης δεν ήξερε τι τον περίμενε! Πού να φανταστεί ότι το τατουάζ που ήθελε ο πελάτης ήταν… 880 λέξεων! Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Ένα μακροσκελές κείμενο, πυκνογραμμένο έπρεπε να αποτυπωθεί στην πλάτη του εκκεντρικού Αμερικανού (όχι πως χωρούσε και σε άλλο σημείο, βέβαια!). Μετά το πρώτο σοκ, ο καλλιτέχνης ενημέρωσε το νεαρό ότι η διαδικασία θα ήταν χρονοβόρα και επίπονη.
«Χρειάζονταν επιμονή και υπομονή και από τις δύο πλευρές για να πάνε όλα καλά. Τελικά μας πήρε τέσσερις ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί το κείμενο και μπορώ να σας πω ότι όλα ήταν πιο εύκολα από ό,τι τα περίμενα. Βέβαια, δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο για να ξέρω…», λέει ο tattoo artist. Όσο για το περιεχόμενο του κειμένου;
Η μεγάλη αγάπη του νεαρού άντρα για τις μηχανές τον παρακίνησε να συνθέσει ένα κείμενο αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτές, έστω κι αν το παράκανε λίγο με την ανάπτυξη!!!

perierga.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: