ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Οι αναγνώστες ρωτούν: Που είναι το πρόγραμμα για τους 90.000 ανέργους κε Υπουργέ;

Στο τέλος Ιουνίου, στο fpress.gr, αναρτήθηκε ένα θέμα με τίτλο «Ερχεται πρόγραμμα για 90.000 ανέργους», καθώς το ενδιαφέρον για τέτοια προγράμματα είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού
πάνω από 1.200.000 συμπολίτες μας δεν έχουν δουλειά.
Αντιλαμβάνεστε ότι κάθε πρόγραμμα, έστω και επιδοτούμενο, μπορεί να ελαφρύνει οικονομικά και ψυχολογικά πολλούς άνεργους, αφού τους δίνει την δυνατότητα να ξαναμπούν στο «παιχνίδι» της εργασίας.
Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για πρόγραμμα που θα αφορά 90.000 ανέργους, όπως υποστήριξε ο υπ. Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μέσα από ραδιοφωνική συχνότητα.
Ο υπουργός είχε ανακοινώσει ότι έως και την περασμένη Παρασκευή 6/7 θα είχε ανακοινώσει τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου προγράμματος και μάλιστα υποστήριξε ότι τα κονδύλια για το πρόγραμμα υπάρχουν διαθέσιμα στο υπουργείο.
Ο Ιούλιος έχει 9 σήμερα, η εβδομάδα πέρασε και ανακοίνωση για το πρόγραμμα δεν έχουμε δει. Μας το υπενθύμισαν χιλιάδες αναγνώστες μας, με τα email που μας έστειλαν.
Αγαπητέ κε Βρούτση, με ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικά ζήτημα όπως αυτό της ανεργίας, δεν πρέπει να «παίζει» κανείς. Καλό θα είναι να ανακοινώνετε τόσο ευαίσθητα θέματα όταν θα είστε έτοιμοι να τα υλοποιήσετε. Δεν χάλασε ο κόσμος να βγείτε στο ραδιόφωνο λίγες μέρες μετά.
Υ.Γ. 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις περιμένουν ακόμη το 10χίλιαρο του Χρυσοχοΐδη

Νίκος Σαμοΐληςfpress.gr


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr