ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Έξαλλη η Angelina Jolie με την πεθερά της!

Έξαλλη είναι η Angelina Jolie με τη μέλλουσα πεθερά της, η οποία όπως φαίνεται επεμβαίνει συστηματικά στη ζωή της ίδιας και των παιδιών της!
Οι δυο γυναίκες είναι γνωστό εδώ και καιρό πως δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Μάλιστα μια κίνηση της μαμάς του Brad, ήρθε να κάνει ακόμα πιο τεταμένο το κλίμα ανάμεσα τους.
Τι συνέβη; η Jane Pitt, θέλησε ν΄αγοράσει στην 6χρονη κόρη των Brangelina, Shiloh, κοριτσίστικα ρούχα, αγνοώντας την επιθυμία που έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό η μικρή, να ντύνεται όπως τ΄αδέρφια της.
Λέγεται μάλιστα, πως η μητέρα του Brad, αγόρασε στην εγγονή της μια ολόκληρη σειρά από κοριτσίστικα ρουχαλάκια, ώστε να εξαναγκάσει έμμεσα τη μικρή να ντυθεί επιτέλους όπως τα κοριτσάκια της ηλικίας της!

Ποιος είδε την Angelina και δεν την φοβήθηκε, αφού τα έβαλε με την μέλλουσα πεθερά της, χαρακτηρίζοντας την «ασεβή» λόγω της επιμονής της, ν’ αγοράζει στη Shiloh φορεματάκια και στολές πριγκίπισσας, τη στιγμή που η ίδια τ΄απεχθάνεται!
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Angie «τα παίρνει» με την πεθερά της.
Πρόσφατα πάλι, είχε εκνευριστεί με την Jane Pitt, οποία μέσω γράμματος που έγραψε σε τοπική εφημερίδα των Η.Π.Α. καλούσε τους Αμερικάνους να μην ψηφίσουν τον Obama, επειδή υποστηρίζει τους ομοφυλόφιλους, τη στιγμή που οι Brangelina υποστηρίζουν σθεναρά τόσο τη διαφορετικότητα, όσο και τον Obama!


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: