ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Τι είπε ο Βενιζέλος στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Στις 12:50 περίπου ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
«Μόνο το ΠΑΣΟΚ είχε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε ότι τώρα» χρειάζεται μία ολοκληρωμένη πρόταση από την κυβέρνηση που θα παρουσιαστεί στις κοινωνικές επαφές με τους εταίρους μας».
«Αφετηρία η διαπίστωση πως η χώρα έχει σταθερή κυβέρνηση» τόνισε. Ως βασική υποχρέωσή της, η Ελλάδα έχει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της ως κράτος-μέλος της Ε.Ε., είπε ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε την ανάγκη να υπάρξει παράταση της δημοσιονομικής πολιτικής στη χώρα μας και εισηγήθηκε ένα νέο, επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που θα έχει ισχύ έως το 2016. Όπως είπε χαρακτηριστικά «το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα έως το 2014 είναι ανεπαρκές».
«Αφετηρία είναι η επαναξιολόγηση μακροοικονομικών προβλέψεων της τρόικας», πρόσθεσε. Ο ίδιος ζήτησε να υπάρξει ίση μεταχείριση με χώρες όπως η Ιρλανδία και η Ισπανία.
Οι αποφάσεις της Συνόδου για Ισπανία και Ιρλανδία μπορούν να εφαρμοστούν για όμοιες περιπτώσεις. Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Κύπρος αποτελούν όμοιες περιπτώσεις, πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «δεν μπορούν να γίνουν» και «δεν απαιτούνται ωμές απολύσεις».
Για το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «δεν σημαίνει ούτε εκποίηση, ούτε ξεπούλημα, σημαίνει θέσεις εργασίας και ανάπτυξη».


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: