ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Αυτή είναι η δίμετρη Σέρβα που το "έσκασε" από τον Κορυδαλλό

Η δίμετρη πρώην μπασκετμπολίστρια, Ολια Κίρκοβιτς είναι η ξανθιά αμαζόνα της αδίστακτης συμμορίας των «Ροζ Πανθήρων», που όπως σας είπαμε χθες κατάφερε να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού με ... κινηματογραφικό τρόπο!
Η Κίρκοβιτς, που διατηρεί δεσμό με τον «εγκέφαλο» της συμμορίας, είχε καταφέρει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη περισσότερα από 22 χτυπήματα σε κοσμηματοπωλεία.
Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν μέσα στην φυλακή ως ελαιοχρωματίστρια, ενώ έκανε για γκράφιτι για να ομορφύνει τις φυλακές. Την ιδιότητα της αυτή εκμεταλλεύτηκε, για να πείσει την σωφρονιστική υπάλληλο να της ανοίξει την πόρτα.
Υποστήριξε ότι ένας γνωστός της θα της έφερνε χρώματα.
Την ώρα που η σωφρονιστική υπάλληλος άνοιξε την πόρτα, παρά τον κανονισμό την χτύπησε και μαζί με τον γνωστό της έφυγαν. Οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, ενώ παρά τις εκτενείς έρευνες δεν εντοπίστηκαν τα ίχνη του.
Το γεγονός προκαλεί πολλά ερωτήματα για τις φυλακές, αφού αποδεικνύεται πώς είναι ξέφραγο αμπέλι. Εκτός από το γεγονός ότι η κρατούμενη έπεισε την σωφρονιστική υπάλληλο να της ανοίξει, ερώτημα προκαλούνται και για την ταυτότητα του συνεργού της, που μπήκε στις φυλακές, προφανώς υποδυόμενος κάποιον άλλο.

Espresso
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: