ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Απόστολος Παπουτσάκης - Την Τρίτη η κηδεία του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος από το Σάββατο νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μετά από νέο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.
Ο παράγοντας της ηρακλειώτικης ομάδας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα υγείας επρόκειτο αυτή την εβδομάδα να μεταβεί στο «Ερρίκος Ντυνάν», στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπαι-πας, όμως η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του ... τον «πρόλαβε».
Τελικά πριν από μια περίπου εβδομάδα φάνηκε να ανακάμπτει. Για το λόγο αυτό μάλιστα εξήλθε από τη μονάδα εντατικής παρακολούθησης και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Αμέσως από το συγγενικό του περιβάλλον ξεκίνησε προσπάθεια ανεύρεσης νοσοκομείου στην Αθήνα για να υποβληθεί σε επέμβαση "μπάι-πάς" που κρίθηκε σκόπιμη από τους ιατρούς.
Δυστυχώς η σοβαρή επιπλοκή που παρουσίασε η υγεία του από το Σάββατο, αποδείχθηκε μοιραία.
Η είδηση του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη, σκόρπισε θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία.


Ήταν πολύ αγαπητός, ένδειξη του χαρακτήρα του και της ανθρωπιάς του.
Ο Απόστολος Παπουτσάκης ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Ξεκίνησε ως ασφαλιστής και εξελίχθηκε σε αντιπρόεδρο της ασφαλιστικής εταιρείας "Διεθνής Ένωσις" μια από τις κορυφαίες σήμερα στον χώρο των ασφαλειών στην Ελλάδα.
Στο ποδόσφαιρο και στον Εργοτέλη μπήκε για πρώτη φορά το 2004. Δυο χρόνια αργότερα πήρε τα ηνία της ομάδας.
Το 2012, έγινε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον Απρίλιο, μετά τον υποβιβασμό του Εργοτέλη.
Στενοί του συνεργάτες αναφέρουν ότι η στεναχώρια του με τον Εργοτέλη, έπαιξε και αυτή σημαντικό ρόλο στην επιδείνωση της υγείας του.
Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους συνεργάτες του στον σύλλογο, που από την Κυριακή είχαν πληροφορηθεί ότι ο Απόστολος έδινε την μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Τελικά δεν τα κατάφερε. Ο οργανισμός του δεν άντεξε. Η καρδιά του τον πρόδωσε.
Το πλήγμα είναι μεγάλο. Για τον Εργοτέλη και την κοινωνία του Ηρακλείου.
Η κηδεία του Απόστολου Παπουτσάκη θα γίνει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: